2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چابهار اررونه؟؟واقعا جالبه من تبریزم گلم  خیلی دوست دارم اطراف  اینجا به تیکه زمینی جای ...

خیلییی ارزون نه 

ولی یکم ب جاها دیگه بهتره 

چابهار ی شهر بندریه 

دریا داره 

خیلی داره پیشرفت میکنه ازشهرای دیگه استانای دیگه سرمایه گذارای دیگه  میان اینجا برا خرید فروش 

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
آخه پولو بجا دستم نیومده خورد خورد بوده  بعدم طلا رو بفروشیم کلیییی صرره

نه بدون اجرت ضرر ني

من احمق ٤ سال پيش٥٠ تومن داشتم هيچ كاريش نكردم اگه طلا ميخريدم اون موقع گرمي١٢٠ بود ببين چقد ميشد الان😥

👻

۲۹سالشه خودم ۱۹دوسالم میشه وقتی اومدخالللللییییی بود حتی پول گل وشیرینیم ازمامانش گرفته بود الان بعد دوسال هم ماشین داریم هم خونه هم یه دختربینهایت خوشگل هم بنگاه داریم هم اینکه داریم جمع میکنیم خونه بز گتربگیریم

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم خاهدافتادمن شک ندارم ❤❤❤❤❤
تو اين وضعيت نميشه به راحتي خونه خريد خونه داريم تا خونه  تو تهران برا يه خونه معقول ومناسب ٨ ...

درسته خونه داریم تا خونه 

و ماشین داریم تا ماشین

ما شیرازیم و چون پولمون کم بود پایین شهر زمین خریدیم و خودمون ساختیم 150متری 

ماشینمون هم پرایده 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

متولد 75 هستش. مغازه داره طبقه بالاش هم خونمونه البته چون متراژش پایین بود دوبلکس کردیم اتاقا بالاس. زمین هم داریم. هزار متر و خرده ای بود فروختیم برا ساخت خونه مونده 320 مترش. نصف خونه مادرشوهرمم ب اسمشوهرمه. البته همشو پدربزرگش داده

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

ما ۱۳ ساله ازدواج کردیم شوهرم هیچی نداشت ماشین دو ساله خریدیم خانه هنوز نخریدیم البته یه خونه شراکتی با پدرشوهرم داشتیم که فروختیم یه جا سرمایه گذاری کردیم که ضرر شد😕

این نیز بگذرد...                                   

وقتی اومد خواستگاری چیزی نداشت،ولی خب استخدام بود و حقوقش خوب بود،هر چند الان کارمندها وضعیت خوبی ندارن،و حقوقها کفاف نمیده

۹۰ عروسی کردیم،توی عقد ماشین کرفتیم،یعنی۸۹

۹۶ خونه گرفتیم

۴پنج سال پیش خواستگاری ۲۳چهار سالش بود هیچی نداشت ن پشتوانه مالی ن خانواده ای ک بخان حمایتش کنن

فقط ۱۸ میلیون پول داشت

شغل خاصی هم نداشت

خیلی آسون گرفتم چون عاشقشم

تو عقد ی پراید خرید ۱۲ تومن هنوز همونو داریم

مدتی باهاش مسافرکشی میکرد

بد نبود

بعد ی سال تقریبا رف جلو دست ی استاد نماکار ی سال کارگری کرد ک واقعا سخت بود برامون

خیلی سختی کشیدم ۲ سال اول زندگیم واقعا شاید کل این ۲ سال ۲ تا مانتو هم نگرفتم

بعدش ک خودش کار گرفت و اوستا کار شد خراروشکر یکی دوساله وضعمون خوب شده

تازگیه زمین خریدیم ک بسازیمش اگه خدا بخاد

بچمونم ی ماه دیگه دنیا میاد

خداروشکر 

خدایا شکرت برای داشتن کارن😍 و بابای کارن😍عاشقتونم😎

شوهرم 27 سالشه   

خداروشکر خونه رو به عنوان کادوی عروسیمون پدرش زحمت کشید داد

ماشین هم تا پارسال پراید داشتیم ولی عوض کردیم 1ل 90 گرفتیم 

الان دیگه داریم پول میریزیم ماهانه برای آپارتمان تعاونی

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم