2777
2789

28 سالشه اومد خونه امون مال مادر شوهرمه تو یه ساختمان ایم مادر شوهرم بالا ما پایین از اول هم فقط همینو داشت با یه موتور 😁😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۴سالشه وقتی اومد خاستگاری اون موقع وکیل بود درامدش خیلی بالا بود همه چیز داشت ....هر چند من خودم خونه و ماشین و سرمایه داشتم 😊

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

25سالش بود فقط ماشین داشت 

عقد کردیم زمین خرید

خودش عروسی گرفت بدون کمک خانوادش

دوسال خونه مادرش زندگی کردیم 

الان 31سالشه

خونه 

ماشین 

و دوتا بچه داریم 

خداروشکر 

البته منم خانم خوبی بودم و همراهیش کردم😆 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

23 سالش بود اومد خواستگاریم با عشششق فراووون😍24سالگی عروسی کردیم اون سالها یه پیکان مدل بالا داشت چقدرر ذوقشو داشتیم  😄😄خونه ؟؟؟نه خونمون کجا بود یک سال و نیم تو یکی از اتاقهای خونه ی مادرش زندگی کردیم

من عروس قانعی بودم اصلا سخت نمیگرفتم تالار معمولی ارایشگاه معمولی مهم تفاهممونه که خدارو شکر داریم👌🌷

الان 37 سالمه و ایشون 43

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
25سالش بود فقط ماشین داشت  عقد کردیم زمین خرید خودش عروسی گرفت بدون کمک خانوادش دوسال خونه م ...

براوووبه شما خانوم عاقل💗👌

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

شوهر من 33 سالشه، وقتی ازدواج کردیم، هیچی نداشت 

الان به لطف من هم خونه داره هم ماشین   

اینجور زنیم من   

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم