2777
2789
عنوان

راه تقلب

| مشاهده متن کامل بحث + 2831 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال چون امتحانات و آسون گرفتن اگر ازتون تقلب بگیرن کارتون خیلی سخته قطعا لحاظ میشه برو شعرو حفظ ک ...

چشم مرسی☹️

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه
من یبار سر امتحان برگه تقلب بردم توی جیبم بود بعد مراقبا که حواسشون نبود سریع دروردم گرفتمش کف دستم ...

کسی متوجه نشد کلا؟ 

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه
ما امتحان نهایی تو مدرسه خودمون بود و ناظم خودمون مراقب بود کاری باهامون نداشتن

منم سال پیش دانشگاهی سالن امتحان دوربین داشت ناظممون میدید اما چون میدونست کنکوریم گناه داریم کار نداشت خیلی مهربون یود کلا بهترین ناظم تمام دوران تحصیلم بود😍

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
کسی متوجه نشد کلا؟ 

نه حواسم بود اخه 

اما فک کنم ۳کیلو کم کردم از ترس

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
اگه بگیرن چی میشه؟ 

والا من یادمه دانشگاه از یکی بچه ها برگه تقلب گرفتن استادمون اینقدر آقا بود پاسش کرد اما ازش کم کرده بود 

ولی مدرسه اونم نهایی بنطرم سخت بگیرن خیلی مگراینکه مراقبای خودتون ببینه باهاتون زاه بیاد

اما مراقبای امورش پرورش ناحیه سخت گیرن

بنویس پشت کارت ورود به جلست تا بزنش از جایی که لازمه. 

ولش کن اینارو وقتی امتحان نا عادلانست توهم نا عادلانه نمره بگیر🤷

با چهار تا شعر حفظ کردن قرار نیست کسی پروفسور بشه