2777
2789
عنوان

راه تقلب

2831 بازدید | 23 پست

یه راه بی دردسر بگین واسه تقلب امتحان نهایی دارم حضوریه جاییم ک میشینم ب شدت بده کنار مراقبم 

فردا ام امتحان ادبیات دارم شعر تا حفظ نکردم و اعلام ها

بگین چیکار کنم تقلبشو نوشتم ولی کجا بذارمش؟ 

لای درز مانتو ضایع نیس هی نگاش کنم؟ 😐😐😐

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میزاشتم زیر برگه میکشیدم اینور نگا میکردم😐

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
وقتی امتحان نهایی داری، واسه تقلب ریسک نکن. چون بگیرن، تمام نمراتت صفر میشه

چیکار کنم 4 تا شعره خیلی زیاده

عزیزم وقتی ک گذاشتی اومدی نوشتی و راه حل میخوای و صرف حفظ کردن کرده بودی الان اوکی بود و مشکلی نداشت ...

4 تا شعره خیلی زیاده😐

چیکار کنم 4 تا شعره خیلی زیاده

وااای دقیقا یاد خودم افتادم سال پیش تو شرایط تو بودم انوقت منم شعر حفظ نکرده بودم فقط ۲ تا شعر اول بلد بودم اونم چون نوبت اول خونده بودم ۱ نمره از همین شعر حفظی از دس دادگ فقط ببین سعی کن بیت اول و اخر هر شعر و بلد باشی خیلی احتمال زیادی داره ازونجا بده رفیقم کلشا تقل نوشته بود کامل نوشت

وااای دقیقا یاد خودم افتادم سال پیش تو شرایط تو بودم انوقت منم شعر حفظ نکرده بودم فقط ۲ تا شعر اول ب ...

اگه تقلب ببرم بگیرنم چی میشه؟ 

من یبار سر امتحان برگه تقلب بردم توی جیبم بود

بعد مراقبا که حواسشون نبود سریع دروردم گرفتمش کف دستم 

بعد گذاشتمش زیر برگم یکم برگه اصلی کنار زدم سرم پایین بود فکرمیکردن دارن رو برگم تگا میکنم اما داشتم تقلب میخوندم بعد برش داشتم گذاشتمش جیبم باز

زمستوناهم بلوز استین بلنداکه تا روی دست میاد میپوشیدم بعد زیر استینم برگه میذاشتم یا روی ساعد دستم مینوشتم

اابته کل مدرسه ۱ باراینکار کردم

دانشگاه اما رو ساعد چندباری نوشتم اما فقط ۱ بار استفاده کردم🧞‍♀️

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡