2777
2789

چه حسی داشتین؟؟

ی دوستان برای گریه‌تاپیک زده بود حیف بود برا این نزنیم😄❤

و اینکه شما در جوابش چی گفتین؟

من خودم وقتی بهم گفت شوکه شدم و هیچی نگفتم😂فقط ی لبخند زدم

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

مامان بابم😂😂😂

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم حق داری😂🙈

واااقعااا؟؟!!!😂

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
مامان بابم😂😂😂

الهی الهی😂❤

غیرمستقیم گفت گفت ک از یه دختری خوشم میاد دوسش دارم تو بهش بگو گفتم ککییی گفتت خودت😶😅😅

واای🤣لهنتی خوبه سکته نکردی

یادم نیست چرا اولین بارشو؟🤔 مغروره حتی مستقیم نگفت عاشقم شده😐

ای بابا چرا یادت نیس!فکررر کن قشنگ😃

راستشو بگم

من خیلی بی اعتماد بودم 

ینی اون انگار داشت خونع میساخت 

خیلی سختی کشیدیم جفتمون

اون میگفت و من فقط گوش میدادم دوست دارماش اصلا روحمو اروم میکرد و من میترسیدم از عاشقی از شکست از اینکع منم مث همه تنها شم

ولی روزی کع خودم گفتم نفهمیدم چی شد جفتمون عصبی چنان دادی زدم با عصبانیت گفتم دوست دارم 

ولی اون اروم شد و من وحشی 🤣🤣🤣

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

هنوز نگفته ولی ایشالا بزودی میگه😂😂

انشالله

الهی الهی😂❤

😂😂😂😂والا

زیاد میگن  دوست دارم عاشقتم .....

اینا به درد نمی خورن😐

عشق واقعی رو اونا دارن که چقدر زحمتمون رو کشیون

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁