2777
2789
عنوان

خدایی دیگه کروناحسابی ول شدها😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 241 پست
ممکن نیست چون من میدونم ک دوباز میگیرن خیلیا

یعنی شخص خاصی مدنظرتونه عزیزم ک دوبار گرفته باشه؟

فعلا چیزی که بهداشت جهانی گفته اینه ک هیچ کس تاحالا دوبار نگرفته.شاید بازه ی بیماریش خیلی طولانی بوده.

یعنی شخص خاصی مدنظرتونه عزیزم ک دوبار گرفته باشه؟ فعلا چیزی که بهداشت جهانی گفته اینه ک هیچ کس تاحا ...

نه عزیزم دوبار گرفته شما پیاماروهم بخونی یه خانومی گفته ک یه نفرو دیده ک دوبار گرفته و فک میکنم تو بیمارستان کارمیکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شخص خاصی مدنظرتونه عزیزم ک دوبار گرفته باشه؟ فعلا چیزی که بهداشت جهانی گفته اینه ک هیچ کس تاحا ...

بهداشت جهانی هم اطلاع دقیقی نداره کلا هیچکس کامل نمیدونه کرونا ی لعنتی چیه واسه هرکی ی جوریه  معلوم نیست که 

بهترین نیستم اما خودمم😍
بله همین طوره دکترها هم میگفتن امروز تو بیمارستان

اره عزیزم .الان هر کی تو بیمارستان سیتیش مثبت بشه براش درمان شروع میکنیم بعنی از نظر پزشک و بیمارستان بیمار کرونا حساب میشه اما تو آماری که اعلام میکنن جز بیمارا نیست😶

چطوری بود علائمتون؟ تب ؟ نفس تنگی؟

من اول مریض شدم به شدت سرفه های خشک داشتم انقدر سرفه میکردم که میخواستم خفه بشم و بی حال انقدر بدن درد داشتم که هشت روز توی رختخواب بودم رو پام نمیتونستم وایسم شوهرم و پسرم از من واگیر کردن شوهرم به جز اینا تب شدید داشت اما پسرم که سه سال ونیم داره به شدت تب بالا و اسهال داشت و دکترا هم نمی فهمیدن ما کرونا داریم می گفتن سرماخوردگی هست بعد از ۲۰ یا ۳۰ روز ما سرپا شدیم 

نه عزیزم دوبار گرفته شما پیاماروهم بخونی یه خانومی گفته ک یه نفرو دیده ک دوبار گرفته و فک میکنم تو ب ...

پیاما رو همه رو خوندم تااینجا. چنین پیامی ندیدم عزیزم.منم تو بیمارستانم عزیزم مریض ما از ۱۶ فروردین بیماره  یعنی بیشتر از دوماهه ولی دوبار نگرفته.از اونموقع مریض بوده .دوبار تستش مثبت شده؟با چه فاصله ای؟

بهداشت جهانی هم اطلاع دقیقی نداره کلا هیچکس کامل نمیدونه کرونا ی لعنتی چیه واسه هرکی ی جوریه  م ...

درسته عزیزم همه ی اینا احتماله من خودم تو بیمارستانم ولی کلا کسی نبوده ک دوبار مثبت بشه و با توجه به اینکه تو تست سرولوژی(همون ک خون میگیرن) یه نوع از آنتی بادی های با طول عمر زیاد دیده شده پس احتمال زیاد کسی دوبار نمیگیره.اگر اینطور باشه که با گرفتن بیماری بازهم بخوایم بیماری رو مجدد بگیریم پس امیدی به واکسن هم نیس

بهداشت جهانی هم اطلاع دقیقی نداره کلا هیچکس کامل نمیدونه کرونا ی لعنتی چیه واسه هرکی ی جوریه  م ...

البته اینکه میگم دوبار مثبت بشه منظورم این بود بعد از خوب شدن کامل مجددا مثبت بشه

من امروز واجب بود رفتم آموزش و پرورش با دوتا دستکش و الکل به دست و ماسک و شیلد ، جنوبم هستیم ، زیر عرق شده بودم ، حالم بد شد ، یه آقایی اون جا بود هول کرد بنده خدا ، هی میگفت بشین اینا رو دربیار ولی بازم تحمل کردم ، تازه من اصلا اصلا از بیماری کرونا نمی ترسم فقط به خاطر اطرافیان و وجدان آسوده ام رعایت میکنم

من اول مریض شدم به شدت سرفه های خشک داشتم انقدر سرفه میکردم که میخواستم خفه بشم و بی حال انقدر بدن د ...

بمیرم برای پسرت 

طفلی 

الان که حالش خوبه؟ 

وزنش هم کم شد حتما

خدایا مرسی  

کاری به اونایی که میرن مسافرت ندارم ولی عزیزم تاکی بشینن تو خونه مردم مگه میشه اصلا بیرون نرفت من از اول کرونا دوماه تو خونه بودم بعد دیدم نمیتونم دیگه ادم خرید داره کار داره دلش میگیره پیاده روی لازم داره اره اگه مشخص بود تاکی تموم میشه می‌گفتیم حالا مثلا سه ماهه دیگه یکسال دیگه ولی وقتی مشخص نیست تا کی بمونیم تو خونه باید رعایت کرد ولی دیگه نمیشه کارا همه مختل بشه که 

من خودم و شوهرم و پسرم بهمن ماه کرونا گرفتیم خوب شدیم خداروشکر و دیگه حداقل تا شش ماه بدنمون مقاوم ه ...

اصلا چیزی نیس که بگی قبلا گرفتم، دیگه نمیگیرم. خواهر دوستم 3 بار کرونا گرفت. دوبارش تو بیمارستان بستری شد، ای سری گفتن شدتش کمتره، میتونی خونه باشی

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
نه نمیگیرن بدن اونایی که گرفتن یه چی تولید میکته که نمیگیرن یا خیلی خیلی خفیف میگیرن، الان تقریبا 30 ...

امروز ی چی خوندم از سازمان بهداشت ایران .میگفت ۱۵ ملیون ایرانی تا حالا کرونا گرفتن اما ضعیفشو ک خداروشکر زیاد حاد نبوده... منو شوهرمو مادرمینا هم یکماه فروردینو حسابی مریض شدیم نمیدونم کرونا بوده یا نه