2777
2789
عنوان

خدایی دیگه کروناحسابی ول شدها😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 241 پست
بمیرم برای پسرت  طفلی  الان که حالش خوبه؟  وزنش هم کم شد حتما

خدانکنه عزیزم.اره خیلی زیر چشماش گود افتاد سیاه شد خودمم کلی وزن کم کردم اما خداروشکر الان خوبه.فقط امیدوارم دیگه نگیریم 

اینکه چیزی نیس

قبلا این اتفاق افتاده مردم از قرینطینه خسته شدن ریختن بیرون

موج دوم این بیماری امده و خیلی ها مردن

ادم باید از تاریخ عبرت بگیره اما متاسفانه...

دلم به حال کادر درمان میسوزه با این هوای گرم و اون شرایط سخت بخاطر همین مردم دارن تلاش میکنن اما...

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی محرمم اوضاع همینه؟؟

روضه . عزاداری

پیاده روی اربعین😢😢😢

ای خدا

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
خدانکنه عزیزم.اره خیلی زیر چشماش گود افتاد سیاه شد خودمم کلی وزن کم کردم اما خداروشکر الان خوبه.فقط ...

عزیزم ان شاالله که دیگه بلا ازتون به دور باشه برای هميشه 

شما چرا گرفتید علت چی بود مسافرت یا بیرون رفتید که کرونا گرفتی؟ 

خدایا مرسی  
اصلا چیزی نیس که بگی قبلا گرفتم، دیگه نمیگیرم. خواهر دوستم 3 بار کرونا گرفت. دوبارش تو بیمارستان بست ...

اخه چون توی بهمن ماه گرفتیم و می گفتن کرونا نیست وقتی اعلام شد کرونا ایران اومده شک کردیم شوهرم رفت پیش متخصص ریه وقتی تست و آزمایش و اینا گرفتن گفته بود شما قبلا گرفتی هنوزم توی ریه ات هست اما اینکه بگیری دوباره اصلا حتمی نیست. حالا خواهر دوست شما رو نمیدونم چطور بوده چون دکتر گفت تا شش ماه آثار کرونا توی ریه میمونه و هر وقت تست بدی مثبت میشه 

ما که رفتیم شمال 

خیلی ام کیف کردیم 

برو بابا کرونا مگه تموم میشه

سال دیگه ام هست

نمیتونیم که بمونیم توخونه تا بپوسیم که

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز
عزیزم ان شاالله که دیگه بلا ازتون به دور باشه برای هميشه  شما چرا گرفتید علت چی بود مسافرت یا ...

فدای تو .خوب عزیزم ما اوایل بهمن گرفتیم اون موقع می گفتن کرونا تو ایران نیست واسه همین بیرون میرفتیم مثل همه کسی هم نمیدونست بیماری انقدر بهش نزدیک اما فکر میکنم توی آرایشگاه گرفتم 

اخه چون توی بهمن ماه گرفتیم و می گفتن کرونا نیست وقتی اعلام شد کرونا ایران اومده شک کردیم شوهرم رفت ...

دقیقا دکترم همین حرفا بهش میزد، ولی یهو شدتش بیشتر می شد. دوستم می گفت خواهرم خیلی تو نفس کشیدن  مشکل داشت، دو سه روزم تو کما بود. بیچاره خانوادش خیلی اذیت شدن. مامانش خیلی نذر و نیاز کرد 

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

وای من ک کلا این ایام قرنطینه بودم   و واقعا حبس کشیدم حالا پنج شنبه برادر شوهرم  مراسم بله برون گرفتن و مارو دعوت کردن  انقدر کلافه م ک حد نداره   .اخه چرامتوجه نمیشن این ایام مراسم نگیرن باجون مردم بازی میشه.نرم دعوا میشه  دلخوری پیش میاد برمم ک خطرناکه  .فقط میدونم بچه ها رو نمیبرم مطلقا   .اما کلافه م

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
فدای تو .خوب عزیزم ما اوایل بهمن گرفتیم اون موقع می گفتن کرونا تو ایران نیست واسه همین بیرون میرفتیم ...

ممنونم عزیزم 

ان شاالله که همیشه تنتون سالم و خوش باشید

خدایا مرسی  
دقیقا دکترم همین حرفا بهش میزد، ولی یهو شدتش بیشتر می شد. دوستم می گفت خواهرم خیلی تو نفس کشیدن  ...

آره خیلی دوره سختی هست انقدر بدن درد داشتم و حالم بد بود که میگفتم اگر بمیرم الان راضی ترم. فکر میکنم اوایل خیلی ویروس بیشتر از پا در میاورد الان یکم ضعیف تر شده 

ما که رفتیم شمال  خیلی ام کیف کردیم  برو بابا کرونا مگه تموم میشه سال دیگه ام هست نمیت ...

دوست عزیز، بخاطر خودمون میگن تو خونه بمونیم. بخاطر خودت، خانوادت، عزیزات. باور کن همه دوست دارن برن مسافرت و بچرخن، ولی نمیشه. کافیه یکم همکاری با هم داشته باشیم، بلکه شدت این بیماری من بشه و برگردیم به روال عادی زندگیمون 

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!