2777
2789
عنوان

خدایی دیگه کروناحسابی ول شدها😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 241 پست

اصلا یه سریا اصلا نمیگن کرونا داریم یکی از اقوام ما نگو خانوادگی درگیر شدن اصلا نمیگفتن بعد همسایه مامانمن مامان نمیدونسته رفته خونشون باز نگفتن ما تازه داریم خوب میشیم ماهام داریم اضطراب میکشیم که نکته مامانمم گرفته باشه

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
کنترل که میشه ادمای بیسواد این حرفو میزنن!! اگر هممممه یک ماه دوماه می تمرگیدن خونشون هیچکس سفر نمی ...

آدم با سواد الان میدونه که قرنطینه راحل کرونا بحساب نمیاد چون همه گیر هست باید واکسن پیدا بشه یا خود به خود بره  این قرنطینه واسه اویل  بود که شناختی از کرونا نداشتن  فک‌میکردم مثل بیماریهای دیگه میره 

بهترین نیستم اما خودمم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها دخترعموی من ازاواسط فروردین تستش مثبت شددقیقایک هفتش تستش منفی شده حدودادوماه بیچاره خیلی اذی ...

خب مگه تو این فاصله باز هم تست داده و منفی بوده؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ولی امکان این که باز بگیری زیاده پی خیلی بیحیال نباش

نه دکتر به دختر خاله من که گرفته بوده گفته دیگه نمیگیری

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
ای وای.‌‌‌‌‌..... میگفتن بچه ها نمیگیرن که... شما پرستاری؟ اینکه میگن باعث سکته قلب و مغزی میشه درس ...

کاملا غلطه عزیزم و صرفا یک شایعس که بچها نمیگیرن.من خودم از ۱۷ ام اومدم بیمارستان و میگم بااینکه بیمارستان ما مرکز کرونا نیس چندمورد دیدم ک کم هم نبودن و خدا واقعا برا کسی نخواد یکی از مریضامون بچه ی یکساله نقص ایمنی بود از فروردین ماه درگیر بود.ن عزیزم من دانشجو پزشکی ام.سکته ی مغزی و قلبی ن.مشکلات دیگه ی مغزی و قلبی میده مثل اندوکاریت و ارست توی قلب و انسفالیت تومغز

ببین حتی اگه هم قرنطینه باشیم باز احتمال هست بگیریم پس نفرین کردن حرص خوردن بیهوده هست من یکی رو مشن ...

مطمئنن اونجوری ک باید رعایت نکرده اینقد خیال بقیه رو بااین حرفا راحت نکنیم 

مگه نمیگفتن بچه ها نمیگیرن؟

چرا بابا تو فامیل ما بچه سه ساله و هف ساله گرفتن ولی خوب شدن

کنترل که میشه ادمای بیسواد این حرفو میزنن!! اگر هممممه یک ماه دوماه می تمرگیدن خونشون هیچکس سفر نمی ...

نه اینجوری نمیشه چون اگر بر فرض محال وضعیت کل کشور سفید هم بشه ممکنه یه مسافر خارجی ویروس رو با خودش بیاره و دوباره روز از نو روزی از نو...!

این بیماری تا واکسنش بیرون نیاد و به کل جمعیت جهان تزریق نشه وضع همینه که هست حالا یه روز میاد پایین بعد دوباره میره بالا..گرفتاری هست که کل جهان درگیرشن و باید کشورهای سازنده ش جوابگو باشن...

بی خیال ۶ر کی خواست رعایت میکنه هر کی هم نخواست که هیچی خدا کمکش کنه

بیخیالی نیست عزیزم اگر هرکی میگرفت و توخونه خودش میمرد مهم نبود!

اگر یه نفر بگیره ب کلی ادم دیگه انتقال میده پس این یه چیز دل بخواهی نیست

خب مگه تو این فاصله باز هم تست داده و منفی بوده؟

منظورم اینه ۸فروردین مثبت شدتواردیبهشت تکرارکردبازمثبت یوداهرین بارهفنع پیش داد منفی شدتست خلق وبینی 

چنذبارم خون وسی تی داده من همش فکر میکردم بعد۲۰روزدیگ تست منفیه برام عجیب بودم اینقدطولانی نزدیک دوماه مثبت بود

وخدایی که بشدت کافیست