کرونا کلا نمیره انتظاردارین همه واسه همیشه تو قرنطینه باشن
کنترل که میشه ادمای بیسواد این حرفو میزنن!!
اگر هممممه یک ماه دوماه می تمرگیدن خونشون هیچکس سفر نمیرفت همون قرنطینه ک اول کار گذاشتن رو واقعا جدی عمل میکردن کار ب اینجاها نمیکشید کرونا نمیره ما باید حودمونو خفه کنیم با مسافرت رفتن و مهمونی رفتن؟
😁😁😁به جان خودم یه خانمی که دکتر هم بود مثلا، به علی ضیا گفت اتفاقا بیماران کرونایی مرگ راحتی تجرب ...
😂😂😂😂عه؟اتفاقا همون گفت همه باید بگیرن
فک کنم اسکولمون کرد😂
عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد اسیرمون کردین به قران😂😂😂
وای خیلی بده که یه سری بی علامت مثبتن!من امروز زایمان داشتم تو بیمارستان خصوصی.قبل عمل از همه تست کر ...
الان کجایی حالت خوبه
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
کنترل که میشه ادمای بیسواد این حرفو میزنن!! اگر هممممه یک ماه دوماه می تمرگیدن خونشون هیچکس سفر نمی ...
مسافرت و مهمونی نه ولی سر کار مجبورن بدن یا مدرسه و دانشگاه ها باز میشن ببین کرونا ی بیماری هست حتی دوماه همقرنطینه میشدن ولی چون همه گیر هست ریشه کن نمیشه اونموقع باید کلا جامعه تعطیل میشد که اینم امکان پذیر نیست قرنطینه راهش نیست
کنترل که میشه ادمای بیسواد این حرفو میزنن!! اگر هممممه یک ماه دوماه می تمرگیدن خونشون هیچکس سفر نمی ...
عزیزم وقتی خود دولت هم همه مراکز رو باز میکنه چاره چیه بگیرن راه ها رو ببندن بگیرن مساجد و هزار تا جای دیگه رو ببندند اینجوری به مردم و هما تلقین شده ک همه چیز عادی شده و کروناهم کمتر شده با گرما از اول نباید این حرفارو میزدن