2777
2789
عنوان

خدایی دیگه کروناحسابی ول شدها😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 241 پست
کاش همه بگیرن

اینو نگو 

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی بده که یه سری بی علامت مثبتن!من امروز زایمان داشتم تو بیمارستان خصوصی.قبل عمل از همه تست کرونا میگیرن.یه خانمه باردار بی علامت تست کروناش مثبت شده بود.فرستادنش بیمارستان دولتی.به دکتر میگفت هفته پیش رفتیم سفر ،شمال.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بیا ببین شمال چه خبره تهرانیا مشهدیا پرررررن از خود شمالیا بیشترن امار پایین اومده بود دوباره وضعبت قرمز شد زبونمون مو در اومد بخدا یا سری کودن این مریضی رو پخش میکنن ما باید تو خونه بمونیم بپوسیم 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
مگه من با تو شوخی دارم😂

😁😁😁به جان خودم یه خانمی که دکتر هم بود مثلا، به علی ضیا گفت اتفاقا بیماران کرونایی مرگ راحتی تجربه می کنن☹🥴😐😑

به خودت حالی كن كه هر عملی، ارزش عكس العملِ تو رو نداره!
😐😐😐حالت خوبه؟اگرم همه بگیرن بازم احتمالش هست ک دوباره بگیرن

نه نمیگیرن بدن اونایی که گرفتن یه چی تولید میکته که نمیگیرن یا خیلی خیلی خفیف میگیرن، الان تقریبا 30 درصد یا 20 درصد مردم گرفتن احتمال دادن که باید70 درصد بگیرن تا تموم شه

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
اشتباهه عزیزم پزشک نبوده حتما  چون کرونا رو اگر بگیری خوبم بشی باز ویروسش رو بدنت اثرداره بار ...

اخه عزیزم حتی دوسال هم قرنطینه کنی خودتو که کروناونگیری  ی جور دیگه بیمار میشی بیماری روحی بدتر که 

بهترین نیستم اما خودمم😍