2777
2789
عنوان

خدایی دیگه کروناحسابی ول شدها😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 241 پست
کرونا رو؟؟؟تاکی بشینیم تو خونه؟؟خودمون و مسخره کردیم؟؟؟ ما اولش رعایت میکردیم الان اصصصصصلا

مشکلی نداری بااینکه مریض بشی؟ یا بیفتی بمیری؟

اینا حق الناسه ک کسی از شما بگیره !

بخاطر بی توجهی شما

نمیگم حونه بشینین ولی مسافرت و خوش گذرونی و جاهای شلوغ واقعا اگر کسی نره نمیمیره!

تایه حدی ادم باید رعایت کنه و شعورش برسه هرچی بیخیال تر بشیم بدتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن میخوان همه بگیرن تا خودش خود به خود فروکش کنه آره؟؟؟😢😭😭😭

عزیزم میگن ولی ادمی خودش عقل داره هرکی هرچی گفت رو ک نباید باورکنه میدونم من هرچقدم بگم بیفایدست ولی بازم میگم شاید یک درصد یه نفر فهمید.

فروکش نمیکنه اگر بگیری و خوبم بشی باز امکان این ک بگیری زیاده

و خیلیا هم میمیرن خییلیا اگر قرار باشه همه بگیرن

عزیزم وقتی خود دولت هم همه مراکز رو باز میکنه چاره چیه بگیرن راه ها رو ببندن بگیرن مساجد و هزار تا ج ...

دولت هم‌مجبوره چون قرنطینه کلادنمیسه که کرونادهم چون همه گیر هست راهی نداره یا باید همه بگیرین  یا واکسنش  پیدا بشه الان دیگه همه در جریان کرونا هستن این قرنطینه ماله وقتی بود که اطلاع کامل نداشتن از قرنطینه

بهترین نیستم اما خودمم😍
یه چند تا نارنجک باید انداخت توشون دیگه برنگردن😁

والا من ک گفتم با این وضعیت بچمو مدرسه نمیفرستم  البته ما تمام کارای رفتمون رو انجام داده بودیم وقت سفارت داشتیم دیگه نامید شدیم بی خیال شانس مایه  فقط اون تهرانیهای ک میگفتن مسافرا همشهریهای خودتون با پلاک تهران اخه همشهری تو پارک میخوابه اخه همشهری دنبال هتل میگرده رستورانا پر وا نمیدونه ادم چی بگه اعصاب نموده واسمون 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
بله عزیزم.ایست قلبی کرد احیاش کردن اما دوروز بعد مجددا ایست قلبی و فوت.تخصصی کودکان امام حسین اصفهان

ای وای.‌‌‌‌‌.....

میگفتن بچه ها نمیگیرن که... شما پرستاری؟ اینکه میگن باعث سکته قلب و مغزی میشه درسته؟ اگر کسی یه بار بگیره میگن دیگه نمیگره؟؟

الان کجایی حالت خوبه

بیمارستانم.ممنون.بخاطر کرونا مادرمو همراه نبردم.شوهرمو بردم که اونم انگار اون زایمان کرده.گرفته خابیده.منم بیدارنشستم مراقب بچه 😁 خیلی خستم .دارم میمیرم از بی خابی 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚