2777
2789
من میشم اولین خوانندت:) حتما زیبا میشه حتما بنویس

میترسم شناسایی بشم.

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند
من یکیشو از سایت سابلیمیران خریدم اون یکیشو یادم نیست از خدا خریدم چون تلقین به ضمیر ناخودآگاه هستش ...

سابو از هرکی نگیر بعضی از بی وجدانا تاکیداتی میزارن ک بازم وسوسه بشی ازشون ساب بگیری

کی گفته سابای رایگان بدن؟ از جای معتبرش خیلیم خوبه

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میتونستم داستان زندگی مو بنویسم برای شماهایی بزارم که دارید بهترین روزهای عمرتون و واسه پسرایی ک ...

🙃بنویس عزیزم 

بچها فایل های سابلیمینال رو همینجوری نمیشه گوش داد و نگاه کرد ک قوانین خاص خودشو داره،مثلا قبلش یاهمراه فایلی ک گوش میدین باید اب بخورین اب گرم نباشه،یا مثلا اون فایلی ک گوش میدین با هندزفری یا هدفون باشه و ولوم صدا هم باید 5۰ باشه ن کمتر و.نه بیشتر و اون هندزفری هم ک باهاش فایل رو گوش میدین باید جفتش سالم باشه وگرن عمل نمیکنه و نتیجه نمیگیرین،و قوانین های دیگ.......

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
بچها فایل های سابلیمینال رو همینجوری نمیشه گوش داد و نگاه کرد ک قوانین خاص خودشو داره،مثلا قبلش یاهم ...

کی گفتع باید حتما روی 50 باشه؟ 

من سابامو با پلیر گوش میدم خب توی اون برنامه خیلییی ولم صدارو میبره بالا بخاطر همین من رو پایین ترین صدا گوش میدم 

درضمن در هنگام استراحت باید صداش کم باشه 

سابو از هرکی نگیر بعضی از بی وجدانا تاکیداتی میزارن ک بازم وسوسه بشی ازشون ساب بگیری کی گفته سابای ...

عزیزم ساب رایگان اصولا سابلیمینال های انگلیسی زبان هستن که تاثیر چندانی ندارن

مورد بعدی از سایتی خریداری کردم که نماد الکترونیک و تضمین داشت تلقیناتشونم به صورت تایپ شده در اختیارت میذارن

مدرس زبان انگلیسی❤️
قرار نیست اسم حقیقی به کار ببری میتونی مجازی استفاده کنی ولی آدم باید تجربه هاشو نشر بده

اخه داستان زندگیم تابلوعه.یه هفته به زایمانم شوهرم فوت میکنه و...

قبل و بعد خیلی بدی داشتم.ولی خب خدا کمکم کرد.

چشم حتما مینویسمش

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند
عزیزم ساب رایگان اصولا سابلیمینال های انگلیسی زبان هستن که تاثیر چندانی ندارن مورد بعدی از سایتی خر ...

ضمیرناخوداگاه ما خیلییییییی فراتر از اون چیزیه ک فکر میکنی و اصلا ب این چیزا ربطی نداره و با هررررزبانی ک بهش بگی اونو قبول میکنع

اخه داستان زندگیم تابلوعه.یه هفته به زایمانم شوهرم فوت میکنه و... قبل و بعد خیلی بدی داشتم.ولی خب خ ...

اخیییییی عزیزم چقدرررر درد داره چی کشیدی عزیزدلم ❤️😭

کی گفتع باید حتما روی 50 باشه؟  من سابامو با پلیر گوش میدم خب توی اون برنامه خیلییی ولم صدارو ...

منم منظورم همین بود ک 5۰ ب بالا نباشه چون نتیجه نمیده

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏