2777
2789
عنوان

خواب پدربزرگمودیدم

94 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان 

منومامانمم خواب پدر بزرگم رودیدیم که فوت کرده چندسال پیش و میگفت که جاش خوب نیست وناراحت بود ممنونم میشم براش فاتحه بفرستید

واینکه کسی میدونه وقتی اموات به خواب آدم میان ومیگن جاشون بده باید جیکار براشون کرد که حالشون بهتر بشه دعایی وچیزی هست که خیلی تاثیرداشته باشه به حالشون؟

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

خیرات بده فاتحه بخون قران بخون براش

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار خیر کن به نیت پدر بزرگت...(صدقه بده...قرآن بخون...انا انزلناه بخون...نماز بخون هدیه کن به روحش...صلوات بفرست..به دیگران کمک کن به نیت پدر بزرگت و ....)

دعای خاصی نداره...فقط کار خیر کن به جاش

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  

اگه حق الماس یا حق اللهی به گردنش بوده براش انجام بدین

خیرات کنید

پیگیر حق الناس باشید

اگرم کسی رو پیدا نکردید یه کار خیری از طرف پدربزرگتون انجام بدید برای کسایی که احتمالا بهشون بدهی داره حالا چه مادی و چه معنوی

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
کار خیر کن به نیت پدر بزرگت...(صدقه بده...قرآن بخون...انا انزلناه بخون...نماز بخون هدیه کن به روحش.. ...

چشم ممنونم از راهنماییتون

اگه حق الماس یا حق اللهی به گردنش بوده براش انجام بدین خیرات کنید پیگیر حق الناس باشید اگرم کسی ر ...

ازاینکه دینی به گردنش بوده خوبه ندارم😢به نیتشون خیرات میدم پس ان شاءالله حالش خوب بشه

مرسی از راهنماییت عزیزم

ازاینکه دینی به گردنش بوده خوبه ندارم😢به نیتشون خیرات میدم پس ان شاءالله حالش خوب بشه مرسی از راهن ...

خواهش میکنم

میتونی یه ختم قرآن بگیری و صدقه ای برای برای کسایی که احتمالا ایشون بهشون بدهکار بوده حالا نه فقط مادی

خواهش میکنم میتونی یه ختم قرآن بگیری و صدقه ای برای برای کسایی که احتمالا ایشون بهشون بدهکار بوده ح ...

یعنی ختم قران بگیرم به نیت کسانی که پدربزرگم بهشون مدیون بوده؟درسته؟

یعنی ختم قران بگیرم به نیت کسانی که پدربزرگم بهشون مدیون بوده؟درسته؟

بله دیگه 

بگیر ثوابش واسه اونا باشه تا در عوضش پدربزرگت رو حلال کنن ان شاءالله

خواهش میکنم میتونی یه ختم قرآن بگیری و صدقه ای برای برای کسایی که احتمالا ایشون بهشون بدهکار بوده ح ...

متوجه شدم صدقه بدم به نیت کسانی که مدیونشون بوده و ختم قران برای خودشون

مرسی عزیزم