2777
2789
عنوان

راهنمايي در مورد خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت اقلا كسي رو تو خانواده شوهرت ادم داري. مال اينها همشون يك جوري هستند

من داستانم طولانیه خیلی اذیتم کردن 

جشن ازدواجمو به هم زدن

شوهرم سوخت تو بیمارستان میخواستن طلاقمو بدن

داداشش کلی فحش ناموسی بهم داد

خواهرش بهم تهمت دوس پسر بست

اومدن گفتن دکترا گفتن شوهرت میمیره تو خیابون غش کردم

داییش هم یواشکی رفت به شوهرم گفت اینا دوستت نیستنا حواست باشه زنت داره میمیره از غصه

اوووه خیلی طولانیه داستانم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

تقصیر خودتونه که هر چیزی میشه به شوهرتون میگین اونم مستقیم به خواهراش تقریبا میونه خواهر برادرا رو به هم زدین اوناهم شمارو مقصر میدونن بعضی وقتی بعضی مشکلارو آدم باید خودش حل کنه اینارو باتجربه میگم یکی از جاری هام عین شماست رابطه خواهر شوهرام با اون خیلی کمتر از مابقیه جاری هاست

من داستانم طولانیه خیلی اذیتم کردن  جشن ازدواجمو به هم زدن شوهرم سوخت تو بیمارستان میخواستن ط ...

الهي خير نبينند. خدا رو شكر شوهرت هوات رو داره.

خانواده شوهر من بويي از انسانيت نبردند بعد فقط ادعا دارند

يعني يا نوشون هم سرد هستند؟ خيلي عجيبه براي من! بچه من اصلا نميدونه باباش خواهر و برادر دازه

من هنوز بچه ندارم ولي كلا همشون سردن مخصوصا با من ، خيلي كم محلي ميكنن منم خواهراش باشن نميرم اصلا

خدايا شكرت بابت هرچي كه دادي و آرامشي كه عطا كردي ، دوستت دارم♥️♥️
عزیزم شما که خارج از کشور زندگی میکنین، دیگه سعی کنین به این کاراشون توجه نکنین، واقعا چه تاثیری میت ...

خيلي ابروم جلوي خانوادم رفته. 

از اينكه بي محلي بهم كردند خيلي دلم گرفت.

خودشون دختر دارند الهي سر دختر خودشون بياد

شوهرت چي ميگه؟ شوهر من خيلي دفاع ميكرد ازشون و هميشه من ادم يد بودم چون هميشه ايراد خانوادش رو ميگف ...

شوهرم ميدونه حق با منه ازم دفاع ميكنه 

شوهرت خودش ميره خونشون؟ يا باهاشون حرف ميزنه تلفني؟

مت هنوز عقديم، ولي خواهراش باشن منو نميبره ميگه ناراحتت ميكنن، باهاشونم خيلي سرسنگينه حالشونو ميگيره حداقل ١كم دلم خنك ميشه

شوهر من خيلي بهشون گفت كار اشتباهشون رو ولي اونها بدتر كردند

شوهر منم بهشون گفت ولي اونا محل ندادن باز بي محلي كردن بهم شوهرمم باهاشون چپ افتاد