2777
2789
عنوان

شما بودید چی جواب میدادید؟؟چرا انقدر من بی زبونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 151 پست
ی جورد دیگ ام بگم  مثلا من کرم دور چشم خریده بودم  اتفاقی عمم متوجه شد همین پسرش برگشت ب ...

بگو اره سری قبل که قیافه تورو دیدم فهمیدم پیشگیری بهتر از درمانه😂

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااااا باز ادم ی پیش فرض اماده داشته باشه بد نیست

من بعضی وقتا تو ذهنمم میاد چی بگم بعد یه صدایی درونم میگه ولش کن 😂🤦‍♀️

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
ی جورد دیگ ام بگم  مثلا من کرم دور چشم خریده بودم  اتفاقی عمم متوجه شد همین پسرش برگشت ب ...

ببین عزیزم اینو باید بهش تشر بزنی 

بگو فلانی جان احترامت دست خودت باشه یا مثلا توهین نکن مواظب حرف زدنت باش 

مردا با این رفتارا شوک میشن ودیگه گوه خوری نمیکنن 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
این خخخ 

اینو خودم گفتم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

این پسر عمم همش منو مسخره میکنه توزو خدا بگید چی بگم بهش من بهمه احترام میزارم ب همه محبتت میکنم سع ...

همه رو راضی نگه ندار مگه تو مسئول شادی بقیه ای، خودت باش اگه واقعا روحیه شادی داری اون به کنار ولی واسه شاد کردن بقیه خودتد به آب و آتیش نزن، بعضی وقتا اتفاقا گلاب بروت باید سگ باشی بفهمن پاچه هم میتونی بگیری 

من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار... 

ن باشم قشنگ میگم تنقد گوه خوری منو نکن واست ضرر داره 

.بفکر سلامتیتم ..بعدم میخندیدم و میرفتم تا دهنش بسته بشه 

یاام بلند میگفتم مثلا یه روز محمد گوه خوری مارو نکرد مرد ...

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
یا دختر خاله ی مامانم بهم میگه چرا شوهر نمیکنی چرا سرکار نمیری چه خاصیتی داری وااای😤😤😤😟 چرا ...

هدفای من بزرگ تر از این حرفاست بابا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای خدااا ترکیدم😂😂😂

😁😁😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا دختر خاله ی مامانم بهم میگه چرا شوهر نمیکنی چرا سرکار نمیری چه خاصیتی داری وااای😤😤😤😟 چرا ...

جوابش اینه ؛ من اینجوری راحتترم؛ اینحوری دوست دارم! 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم