بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا برای مصاحبه کاری رفته بودم ی شرکتی... ک همه خانم بودن داشتم با مدیر داخلی صحبت میکردم ی ...
واه این که خیلی ساده بود
شوخی کرده دیگه
من بودم میگفتم البته که من نمی ایستم مثل درخت کتک بخورم و اخر جمله م هم میخندیدم
معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم .اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
مثلا برای مصاحبه کاری رفته بودم ی شرکتی... ک همه خانم بودن داشتم با مدیر داخلی صحبت میکردم ی ...
خب واکنشت خوب بود اتفاقا😅 حرفش چه مسخره بود
انسان در انتخاب، آزاد آفریده شده استتا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار و عقاید او را نقض کنم یا به آنها توهین کنموالا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟