2777
2789

۷ ساله کارم شده دکتر رفتن واسه بچه دار شدن.. این بار خیلی امیدوار بودم که حتما به نتیجه میرسم. 

ماه قبل بهم لتروزول شبی یکی داد بعد آمپول زدم که نتیجه نداد . این ماه شبی دو تا داد که زد و تبدیل به کیس شد اونم ۴ سانتی... حتی گفت زیاد نزدیکی نکن که پاره شه... حالا کارم دو سه ماه عقب افتاد. واقعا تحملش برام سخته 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه کی؟؟؟ دیگه از این همه پیگیری و دکتر رفتن خسته شدم. خوش بحال اونایی که سریع و بدون دکتر رفتن بار ...

توقتی فقط بخدا توکل کنی

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

عزیزم هرکسی به یه سبکی سختی میکشه.غصه بخوری چیزی حل نمیشه.من بارداری اولم سقط شد.کلی اذیتم کردن.حرف شنیدم...یکی دیگه دور از جون بچه ی بیست ساله شو از دست میده.یکی با بی پولی و فقر عذاب میکشه.زندگی همین چیز مضخرفیه که میبینی.بجنگ برو جلو

اینم میگذره...

بابا نا امید نشو پسر خاله من ۱۳ سال تلاش کرد تا بچه دار بشن دکترا گفته بودن نمیشی باز این نا امید نشو خدا بهش یه پسر داد الان ۵ سالشه ایشالا شما خیلی زود مامان میشی عزیزم

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜
عزیزم هرکسی به یه سبکی سختی میکشه.غصه بخوری چیزی حل نمیشه.من بارداری اولم سقط شد.کلی اذیتم کردن.حرف ...

درسته. اما من حاضر بودم امتحانم بی پولی باشه ... سختی باشه امااین مورد نباشه. برام خیلی سخته... باز من پوست کلفت بودم این مدت نزاشتم خیلی روحیه ام بهم بخوره اما دیگه این روزا تحملم کم شده و باور مادر شدنم کم... 

بابا نا امید نشو پسر خاله من ۱۳ سال تلاش کرد تا بچه دار بشن دکترا گفته بودن نمیشی باز این نا امید نش ...

ممنون عزیزم... طفلی این مدت چی کشیده... من دیگه بریدم 

هیچ وقت فکرشو نمی کردم بعد از ازدواج این همه طول بکشه تا مادر بشم... فعلا هم نشدم که... 

امیدوارم به زودی و به سلامتی خدا بهت بچه سالم بده

منم بعد 5سال که ازدواج کرده بودم اقدام کردم و بعد باردار شدم و توی هفته ۳۸بارداری پسرم بی دلیل ایست قلبی کرد

الان 9ماه از اون اتفاق میگذره 

نگران نباش از زندگی عقب نیستی و به قول دوستمون زندگی همینه ما چاره ای نداریم

اگه قابل باشم همیشه دعاگوت هستم عزیزم

ممنون عزیزم... طفلی این مدت چی کشیده... من دیگه بریدم 

خانومش ۳ بار سقط کرد بنده خدا ولی شما امیدتو از دست نده❤

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜