2777
2789
عنوان

آشپز خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 39 پست

برنامه هاتو بنویس با برنامه پیش بری دستوپاتو گم نمیکنی برای هر کارت هم یه تایم مشخص تعیین کن کامل راه میوفتی.

برنجاتم اندازه بجوشون و اب روغن بده بعد بیست سی دیقه چک کن زیاد نمونه رو شعله خشک نشه خورشتی هم سوال داشتی بپرس

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثلا من زمان نهار که باید نهار بپزم بدم شوهرم ببره برا فرداش سرکار  زمان شام هم 8 باید آ ...

روزایی که بیرون کار داری باید حتما از قبل غذا رو حاضر کنی.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

منم اوایل اینجوری بودم حتی یه بار خوشت قیمه رو سوزوندم😂 آبش کلا تموم شده بود و یه سری گوشت و لپه چسبیده بود کف قابلمه 😂😂 بهش گفتم گفت اشکال نداره آب بریز روش میخوریم یه ذره دوباره آب جوش ریختم روش گذاشتم چنددقیقه بگذره و سیب زمینی رو سرخ کردم

شوهرم می‌خورد میگفت خوشمزه شده دستت دردنکنه ولی واقعا افتضاح بود مزه لپه و گوشت سوخته میداد نمیدونم چجوری میخورد🤢🤢🤢

الان دیگه 11 ماه که از عروسیم میگذره یاد گرفتم قشنگ غذاها رو 

عزیزم مثلا من زمان نهار که باید نهار بپزم بدم شوهرم ببره برا فرداش سرکار  زمان شام هم 8 باید آ ...

منم برای سر کار شوهرم غذا می پزم اما مثلا امروز ظهر هر چی درست کنم زیاد درست می کنم که ازش اضافه بیاد برای ناهار فردای شوهرم نیازی نیست دو مدل غذا درست کنی 

من عاشقانه آشپزی میکنم.اشپزیم هم خوبه خداروشکر .با علاقه آشپزی کنی اوکی میشی عزیزم 💖💕

منم بخدا علاقه دارم، الان امروز ژله میوه و اسموتی هم درست کردم 

اما وارد نیستم تو آشپزی، 😢

خونه بابا حسابی خوش،گذروندیا...یاد می گیری ...نگاه ب حرفه ایا نکن می رن بعد چند ساعت میان غذاشون اما ...

والا خونه بابا فقط تو کار درس خوندن و کار بودم 

تو نظافت خیلی خوبم و علاقه دارم 

تو اشپزی نه

منم اولش همینطور بودم... احتمالا شعله گازت خیلی زیاده بایدزنگ بزنی نمایندگی بیاد برات کمش کنه تا بتو ...

والا تنظیم کرد اما کلا خدایی پیازم میخوای سرخ کنی میسوزه انگار خیلی زیلده