2777
2789
عنوان

آشپز خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مقدار آبشون چی؟ مثلا خورشت سبزی چقدر آب بدن و چقدر بمونه

بستگی به حجم موادت داره مثلا من برای خورشت سبزی که تقریبا دوتا ظرف خورشت میشه همون اول بار گذاشتنی هشت لیوان آب میریزم یک ساعت باشعله زیاد میجوشه بعد کم میکنم و ۴ ساعت با شعله کم تا جابیوفته و کم آب بشه

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
بستگی به حجم موادت داره مثلا من برای خورشت سبزی که تقریبا دوتا ظرف خورشت میشه همون اول بار گذاشتنی ه ...

عزیزم چطوری دستم بیاد 

من 4 لیوان آب ریختم تموم شد، سه لیوان دیگه هم ریختم، 4 ساعته حاضر شد تازه ته گرفت

عزیزم چطوری دستم بیاد  من 4 لیوان آب ریختم تموم شد، سه لیوان دیگه هم ریختم، 4 ساعته حاضر شد تا ...

اول باید اندازه شعله رو درست کنی کم کنی و رو شعله کوچیک غذاتو بزاری به خصوص خورشت تا نسوزه و آبش زیاد خشک نشه.

بعدم برای طعم غذا اول آب بریز یعنی هر چقدر خورشت بار میزاری همون اول آبشو بریز دیگه تو طول پخت اضافه نکن 

منم ۵ ۶ ساعته میزارم ولی همون اول اب میریزم اولش یکم شعله رو زیاد میکنم و بعد چهل دیقه یه ساعت کم کم میکنم تا خوب بپزه حتما بزار رو شعله کوچیک خورشتاتو

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
😢😢خداروشکر تنها نیستم  میدونی قلق وسیله هام دستم نیست اصلا

آره منم اینجوری بودم اوایل که فقط هر کاری میکردم یا دستمو می‌بریدم یا میسوزندم خودمو با قابلمه داغ😂

کلا آشپزیم دوران مجردی درحد برنج پختن و املت و نیمرو بود هیچی بلد نبودم بقیه رو بعد عروسی یادگرفتم تا 1 ماه اول که هر دقیقه برا هر غذایی به مامانم زنگ میزدم و می‌پرسیدم الان دیگه یاد گرفتم 

وقت بذار برای غذات تا کامل نپخته و گاز رو خاموش نکردی از بالاسرش کنار نرو شعله رو هم کم کن که نسوزه 

زودتر هم غذاتو بپز که تایمت خالی بشه و وقت آزاد داشته باشی 

من با زود پز اوایل هر غذایی میپختم یا میسوخت یا آبش کم میشد درحدی که یه ربع دیرتر خاموشش میکردم میسوخت 

الان قلقش دستم اومده درشو درست میبندم یه مقدارم بیشتر آب میریزم توش دیگه آبش بعد پخت اندازه میشه. 

اوایل نمک غذا اندازش دستم نبود از ترس اینکه شورش نکنم همیشه بی نمک میشد غذاهام😂

یا مثلا روزای اول پیمانه برنجم دستم نبود درست میکردم یا خیلی زیاد میموند ازش یا کم میشد🤦‍♀️

خلاصه زمان نیاز داری تا قلق هر غذایی دستت بیاد مثل یه تمرین بهش نگاه کن با دقت کارتو انجام بده و بالاسر غذات وایسا تو تمام مراحلش 

اگرم قبل غذات وضو بگیری و غذاتو نذر یه امام کنی هر روز درحین شستن و خرد کردن مواد غذایی و پخت غذا ذکر بگی غذات طعمش یجور دیگه میشه که همسرت بعد یه مدت دیگه دست‌پخت هیچکس اندازه ی شما بهش مزه نمیده اصلا غذای نذری طعمش یه چیز دیگست☺️