2777
2789
عنوان

سونو غربالگری نوبت اول

247 بازدید | 51 پست

سلام دوستان. این عکس سونو مرحله اوله. 13 هفتمه دکتر تقریبی جنسیتو نگفت. کسی با توجه به عکسش میتونه تقریبی بگه چیه جنسیتش. جفت خلفی زده

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم دختر باشه عزیزم 

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
اووووووه چه دیر. چه دلی داشتیا

من اینقدر حساس بودم همیشه میگفتم وای من طاقت ندارم 9 ماه صبر کنم بچه دنیا بیاد.طاقت ندارم 3.4ماه بگذره بعد بفهمم بچه چیه.ولی دخترم 32هفته جنسیتش مشخص شد 40 هفته و 5 روز ب زور دنیا اومد.خخخ

😍😍😍 منم هفته دیگه باید برم ,کاش بگه جنسیتشو 

واسه من دکترش ماشاله اینقدر بداخلاق که با چند نفر دعواشون شد سر نگفتنش. انشاءالله دکتر شما خوش اخلاق باشه😀

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره