2777
2789
عنوان

کمک://////خانووووما

236 بازدید | 23 پست

دوستان لطفا کمک کنید

من ۶ ماهه داخل ی شرکت بازرگانی کار میکنم اونجا حسابدارم ک البته حسابدار بخش مدیریت 

رئیس شرکتمون خیلی ب من گیر میده مثلا میخوام برم بیرون میگه با راننده شرکت برو یا فقط ب مانتو و پوشش من گیر میده اصلا کاری ب بقیه نداره هی میگه خانوم فلان مقنعه تو بکش جلو یا شلوارتون رنگش روشنه ی بارم با بخش پرواز کار داشتم رفته بودم فقط اتاقشون چنان ابروریزی شد ک آب شدم بعد اون بنده خداهم اخراج کردن .....کلی هم با من دعوا کردن...من خیلی بهم ریختم حوصله این رفتارا رو ندارم 

نظر شما🙄😐🥺

خب رعایت کن محیط کاریه دیگه مهمونی ک نیست

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اجباریه که حجاب کامل داشته باشی !!؟

وگرنه رئیس شرکتتون روانیه

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
مشکل اینه خیلی هم بد اخلاقه راستش میخوام استفعا بدم

چن سالته؟ اون چن سالشه؟ 

تو رمانام پسره بداخلاقه از اینا ک ب هیچ کس محل نمیذاره😂

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...