2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینکارارو اصلااا نکن گاهی تاثیر برعکس میذاره،اگه به صلاحت باشه حتما برمیگرده

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

معشوقت خودش خواست باهات نباشه؟

چون اگه اینطوره این احساس عشق نیست خودخواهیه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
عزیزم اینکارارو اصلااا نکن گاهی تاثیر برعکس میذاره،اگه به صلاحت باشه حتما برمیگرده

ب صلاح؟؟🤔🤔🤔🤔

هیچوقت برنمیگرده ولی من میخام برگرده حتی اگ ب صلاحمم نباشه میدونم مزخرفه ولی ایدمه

اگرم برگشت یا کاری میکنه ازش سیر بشی یا بازم میره

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
ب صلاح؟؟🤔🤔🤔🤔 هیچوقت برنمیگرده ولی من میخام برگرده حتی اگ ب صلاحمم نباشه میدونم مزخرفه ولی ایدمه

پس کارایی که گفتن انجام بده😏

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
معشوقت خودش خواست باهات نباشه؟ چون اگه اینطوره این احساس عشق نیست خودخواهیه

باهم خوب بودیم عالی بودیم صبح بیدار شدم دیدم جواب تلفنمو نمیده از همه جا بلاکم کرده با اینکه دیروزش باهم بیرون بودیم مطمئنم دعا گرفتن براش اعتقاد دارم مادرش اینا راضی نبودن همه کاراشونو با دعا پیش میبردن این ی کارم با دعا پیش بردن منم مث خودشون خودخواه میشم

ب صلاح؟؟🤔🤔🤔🤔 هیچوقت برنمیگرده ولی من میخام برگرده حتی اگ ب صلاحمم نباشه میدونم مزخرفه ولی ایدمه

من التماس به خدا کردم برگردم سر زندگیم برگشتم ولی فهمیدم نباید برمیگشتم حالام جوری خدا دلمو قرص کرده که وایسادم پای طلاق با اینکه یکسال نشده عروسی کردم و فقط 2 ماه زندگی داشتم

هرگز چیزی رو به زور از خدا نخواه اگرم خواستی جوری بخواه که اگه به صلاحت نیست دلتو قرص کنه جداشی