2777
2789
عنوان

بعد از فوت پدرم

600 بازدید | 12 پست

سلام دوستان الان دو هفته از فوت پدرم میگذره خانه من تا خانه مادرم ده دقیقه با ماشین راه هست موضوع اینه که من دو تا پسر شیطون ۴ و ۷ ساله دارم الان تو خونه مادرم شیطنت هاشون زیادتره ماهم داغونیم از مرگ پدر میخوام بیارمشون خونه اما از تنها گذاشتن مامانم میترسم که افسردگی بگیره دو تا برادرم دارم که اولی خیلی راهش دوره فقط آخر هفته ها شاید بتونه بیاد دومی نزدیک یکساعت دوره اما اونم فکر کنم یه شب بیاد پیش مادرم ..واقعا موندم چی کار کنم تا چند وقت پیشش بمونم چی کار کنم خونه ما هم که نمیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بچه هات حرف بزن و صحبت کن چون بالاخره تد سنی هستن ک بتونن یفهمن 

یا هم بزارشون پیش مادرشوهرت

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

خدا رحمتشون کن 

روحشون شاد

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

مامانتو بیشتر بیار پیش خودت.تا چند ماه مامانت بیاد چند خونه هاتون.خونه ی برادرات هم بره.من چند ماهه پدربزرگم فوت شده.تا چهلم که مرتب پسرا و دخترا پیشش بودن مخصوصا شبا.الانم ۳ روز میمونه خونه ی یه بچه چند روز تونه خودشه دوباره خونه ی یه بچه دیگه.یه پسراش طبقه بالاشونه میره خونه دخترشو دو تا پسر دیگش.الانم خونه مامانما

مامانتو بیشتر بیار پیش خودت.تا چند ماه مامانت بیاد چند خونه هاتون.خونه ی برادرات هم بره.من چند ماهه ...

مشکل اینه که یه دنده هست که نه خونه پسرا می رم نه خونه 

من ..چیکار کنم واقعا خونه خودم راحت ترم چون بچه هام هر چی شیطنت کنند زیاد بهشون گیر نمیدم اما اینجا به خاطر مامانم باهاشون درگیرم 

مشکل اینه که یه دنده هست که نه خونه پسرا می رم نه خونه  من ..چیکار کنم واقعا خونه خودم راحت تر ...

بالاخره باید قانعشون کنی اون یه نفره شما دو تا بچه داری شوهر داری باید به اونا هم برسی.من مامان مامانم شاید ده روز میومد تونمون میموند اینقدر خوب بود و خوشحال بودیم کلی باهامون بازی میکرد.