2777
2789
عنوان

غربالگری

242 بازدید | 47 پست

خانما من هفته بعد میخوام برم برای غربالگری 12 هفته. چندتا سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدید. اول اینکه یه نفر بهم گفت دونوع غربالگری هست که یکیش ارزونه و یکی دیگه گرون حدود 2-3 میلیون. دکتر خودش تشخیص میده که کدوم غربالگری رو انجام بدم؟ دوم اینکه اسم اون غربالگری گرون چیه؟ آمینوسنتزه؟ سوم اینکه تو هفته 12 جنسیت جنین مشخص میشه؟

عزیزم نیازی ب غربالگری گرون نیست 

برا من سونو گرافی ۱۲ هفتگی یا همونnt با دفترچه ارتش و ببمه تکمیلی شد ۸۶ تومن ازادش حدودا ۲۰۰ میده اگه خدای نکرده جواب ازمایشات دارای مشکل باشه دکتر دومی رو تجویز میکنه ک حدودا ۱ تومن میشه 

برا من تو ۱۲ هفتگی گف دختره ولی پسر بود زیاد مشخص نیس جنسیت

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

12 هفته می ری سونوگرافی nt  که 120 بیشتر نیست همون روز باز آزمایش خون میدی حدود150 تومن که ده روز بعد نتیجه میاد انشأالله خوب باشه نیاز به آزمایش دیگه نیست

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

امنوسنتز واسه افراد خاصه،  اگه تو ان تی که غربالگری اوله خدایی نکرده خدایی نکرده مشکلی داشته باشی ،،میفرستن آمنوسنتز ،،اول میری آزمایش خونی میدی میری سونو گرافی بعد جواب سونوگرافیو میدی آزمایشگاه 

جنسیتم قطعی معلوم نمیشه

امینوسنتز فقط برای کسایی که نیاز باشه

چون از کیسه اب نمونه میگیرن خطر داره

اگر غربالگریت مشکلی نداشته باشه برای امینو اصرار نکن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
امنوسنتز واسه افراد خاصه،  اگه تو ان تی که غربالگری اوله خدایی نکرده خدایی نکرده مشکلی داشته با ...

سن مادر ۳۵به بالا باشه یه راست میفرستن واس امینو سنتز یا سلی فری من ۳۶ سالمه   سلی فری انجام دادم دوملیون دویست هشتاد شد فقط ازمایش خونم

سن مادر ۳۵به بالا باشه یه راست میفرستن واس امینو سنتز یا سلی فری من ۳۶ سالمه   سلی فری انج ...

من 31 سالمه. اگه آزمایشم نرمال باشه نیازی نیست برم آمینوسنتز؟