2777
2789

حرف که در اندازه مامان،بابا،بیا،برو اینا

بازیم خانه سازی،توپ بازی،حیوانات میچینه رو زمین منم میگم افرین پسرم اونم برا خودش دست میزنه،از این فیل ها که چهارتا چرخ داره سوارمیشه بازی میکنه

کار جالبم اینکه تا صدای اهنگ میاد بلن میشه میرقصه دست میزنه تازه یاد گرفته همش میاد بوسم میکنه

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این بخر بازی کنه همین الانم پسرم داره باهاش بازی میکنه جمعش میکنه بازم خالیش میکنه

خریدم کلی وسیله داره دوست نداره 

کلا توجه اش کمه 

درکش کمه 

همش فکر میکنم اتیسمه یا تاخیر رشدی داره 

مرسب از راهنماییتون 

ای جونم بگردم یعنی پسر من اصلاااا با اسباب بازی بازی نمیکنه کلافه ام کرده ها  زنده باشن

خدا حفظش کنه 

اره پسر منم همش تو کابینت و تلویزیون حمام هست کلا جاهایی میره که نباید بره تو کمد خیلی دوست داره البته بیشتر باز و بسته کردن در ها رو 

خدا حفظش کنه  اره پسر منم همش تو کابینت و تلویزیون حمام هست کلا جاهایی میره که نباید بره تو کم ...

آره آفرین دقیقا رایان منم همینطوریه 

دور از جون خدا نکنه اوتیسم باشه دختر این چ حرفیه زبونتو گاز بگیر بچه با بچه فرق میکنه اصلا نشینی غصه بخور یا عزیز دلم 

آره آفرین دقیقا رایان منم همینطوریه  دور از جون خدا نکنه اوتیسم باشه دختر این چ حرفیه زبونتو گ ...

اخه اصلا درک نداره ده بار بگم ارتین توجه نمیکنه هرچب باهاش کار میکنم انگار نه انگار 

مفاهیم نمیفهمه بیا برو بشین بخواب بوس بده هیچ هبچ 

هنوزم راه نمیره 

یعتی اسفند ماهی هست؟شما تو خونه باهاش کار میکنی؟ پسر من هنوز راه نمیره فقط مامان و بابا میگه و دالی ...

اره اسفند ماهی از عید نوروز راه میره روروئک نمیزاریش من قبل راه رفتنش خریدم ولی سوارنشد از روروئک گرف هلش داد یاد گرف راه بره یا از مبل میگرف راه میرف

خریدم کلی وسیله داره دوست نداره  کلا توجه اش کمه  درکش کمه  همش فکر میکنم اتیسمه ی ...

خدا نکنه چرا اینجوری میگی خب بچس دیگ