2777
2789

سلام تا ديروز صبح همه چي خوب بود تا اينكه رفتم تو يه تاپيكي (عمل بيني ٣)و خيلي ترسيدم رفتم خونه بابام و گفتم نميخوام عمل كنم اونها هم دلداريم و گفتن نترس بينيم استخونيه با قوز بد و افتادگي بخدا عملم از سر خوشي نيس ميشه بگين بعد عمل بيني سنم بالا نشون ميده يا نه منظورم اينه كه فيس رو چه جوري ميكنه و اينكه چجوري انجام ميده عمل رو 

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هرکیو دیدم عمل کرده سنشو کمتر نشون داده،،نترس عزیزم منم ماه بعد عمل دارم،به خوشگلیه بعدش فکر کن

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂

اصلا نترس خیلی عمل راحتیه بعدش حسابی خوشگل میشی اصلا نگران نباش منم عمل کردم دو سه ساعت بعد عمل همه چیز عالی میشه 

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘
من عمل کردم طبیعی.اصلا سنمو نبرد بالا چون اصلا معلوم نیس عمل کردم 

منم ميخوام طبيعي عمل كنم فقط قوزش بره😢

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

صد در صد که چهره تون بیبی فیس تر و سنتون رو کمتر نشون میده و من هیچ کس رو تا حالا ندیدم بعد عمل زشت بشه

نگرانی به دلتون راه ندید عمل بینی حتی اندازه یه آمپولم ناراحتی و درد نداره 

انشالله به راحتی عمل میکنید و راضی میاید بیرون عزیزم

بعد از عمل بینی سنتون کمتر نشون داده میشه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !