2777
2789
عنوان

رفتار با آدم عیبجو و مسخره کننده

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 40 پست
من دارم اطرافم و هرچی میگن فقط تایید میکنم  حتی گوش هم نمیدم چی میگن

اگه طرف شوهرت باشه چي؟

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

سکوت و بی محلی واسه اینا جواب نمیده

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بدترین آدما هستن 

مسخره کردن و عیبجویی بدترین خصلت یه آدمه 

من جوابشون و میدم و یا ارتباطم و باهاشون خیلی خیلی کم میکنم

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
به نظرم جوری رفتار کن که اصلا وجود نداره بدترین تنبیهه

من اين ادم شوهرمه چيكارش كنم؟

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
اگه طرف شوهرت باشه چي؟

مجرد هستم و همسر هم ندارم

اما اگر هم داشتم اونقدری پدر و مادرم عزت نفس بهم یاد دادن که با اونا هم همینجور برخورد کنم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
مقابله با مثل؟  از سکوت بهتره ولی روحیه ادمو خراب میکنه فکر میکردم کمتر رفتوآمد بهتر باشه یا ...

مثلا همین دخترعموم باهاش رفتم بیرون

دیگه توبه کردم حتی ۱۰دقیقه هم جایی باهاش نرم

پی ام میفرسته نخونده حذف میکنم

چون شخصیت نداره

ببین طرف مقابلت چجوره اگه با رفتارت تنبیه میشه عالیه

اگه نه

وقتی توهین یا مسخره کرد ساکت نباش

یه دلخوری شاید اون لحظه پیش بیاد

اما تنبیه میشه

چجور دلشون میاد مسخره کنن دیگرانو😔😔

جالب اینجاست ک خودشونم بی هیچ نقص و کامل مببینن

بس که سبک مغزو توخالین 

حالم از اینجور شخصیتا بهم میخوره

نباید سکوت کرد

فقط باید حالشونو بگیری 

باید بفهمن از دستشون ناراحتی

اینجور آدما سمی هستن

ادمای سمی رو باید از زندگیتون دور کنید

من خودم بارها سر این موضوع کلی مشکل داشتم الانم دارم

مثلا دوستای شوهرم خیلی لوده و سبُک هستن و بارها بهم چیزایی گفتن با خنده که من ناراحت شدم و گفتن شوخی کردیم

منم همون موقع گفتم مگه من با شما شوخی دارم؟؟؟ 

بعد گفتم هرحرفی رو به اسم شوخی مباید زد این اسمش شوخی نیس بی احترامیه

بعد به شوهرم تو خلوت گفتم به دوستاش بگه با من اصلا شوخی نکنن چون نفهمن و‌منو ناراحت میکنن

اونم گفته باشه

ببین باید حتما ناراحتیتو بروز بدی و بهشون بگی بدم میاد از این رفتارت وگرنه ادامه داره

عزیزم بنظرم خودت بهتر میشناسی شوهرتو و خودت بهتر میدونی چطوری ی چیزی رو بهش بفهمونی 

با زبون خوش هزار بار بهش گفتم اهميت نميده بعضي وقتا واقعا ميگم دعوا كنم باهاش بفهمه واقعا برام اهميت داره اين موضوع

با زبون خوش هزار بار بهش گفتم اهميت نميده بعضي وقتا واقعا ميگم دعوا كنم باهاش بفهمه واقعا برام اهميت ...

اصلا حرص نخور اصلا چون همه چی تغییر میکنه 

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
مثلا همین دخترعموم باهاش رفتم بیرون دیگه توبه کردم حتی ۱۰دقیقه هم جایی باهاش نرم پی ام میفرسته نخو ...

آفرین موافقم باید تذکر جدی داد اگه درست نشد ارتباطو قطع کرد چون باعث انرژی منفی میشن

بهشون میگن دزدای انرژی

اسی خودت میگی هرچی بهش میگم واسش مهم نیست واهمیت نمیده چون جلوش ضعف نشون دادی دیگه به نظرم هرچی گفت اهمیت نده انگار اون چیز واست مهم نیس بذار هرچی خواست بگه وقتی تو واکنشی نشون ندی خودش تموم میکنه این بازی مسخررو

بس که سبک مغزو توخالین  حالم از اینجور شخصیتا بهم میخوره نباید سکوت کرد فقط باید حالشونو بگی ...

اره این جور حرفا خوبه

این بنده خدا تاکید میکنه اصلنم نمیگه شوخی کردم 

لهنتی 

دلم میخاد بهش بگم بجز ۱۴ معصوم همه عیب و نقص زیاد داریم اما دلیل عیب گرفتن نمیشه چون گناه کبیرس حق الناسه رو همون قبله ک نماز میخونی همون قبله ایناروهم گفته

... 

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست