2777
2789
😃چه خوابای باحالی من یبار خواب دیدم شوهرخالم میمیره خواهرش فوت کرد ی بار خواب دیدم عزیزم مریض شده ...

نظرتون در باره خوابای من چیه  اینا فقط دو نمونه خوابای من بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابو هرجور تعبیر کنی اتفاق میکنه.پس خوابای بدو ب کسی نگو ک تعبیر بد کنن.خودت تعبیر خوب کن و ب فال ن ...

همه میگن الکیه کلی ته دلم میگه نه نیست شای نشونه باشه میدونین عقلم شک کرده  نمیدونم یعنی نمیدونم عقلم شک کرده یا دلم  یا هر دو  کاملا گیجم

نظرتون در باره خوابای من چیه  اینا فقط دو نمونه خوابای من بود

ی قانونی هست که میگه یکی تو فکرت باشه خوابشو میبینی

من حس میکنم این فرد شمارو خیلی دوس داره و همش به فکرتون و از طرفیم  میترسه شما با کسی ازدواج‌کنید

‌اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...
همه میگن الکیه کلی ته دلم میگه نه نیست شای نشونه باشه میدونین عقلم شک کرده  نمیدونم یعنی نمیدون ...

برای من ک خیلی تعبیر شده.ی سری بازم دیدم یکی از فامیلامون ب شدت داره گریه میکنه جیغ میزنه همش بی تابی میکنه.ک فهمیدم همون شب با شوهرش دعواشون شده شوهرش کتکش زده

میشه بگی چکار کردی؟چ خوابی دیدی و بعد چی شد؟منم خوندم خواب عجیبی دیدم و الان فهمیدم باید چکار کنم ک ...

یادم نمیاد چه دعایی خوندم اما خواب دیدم که نفر اومد تو خوابم داشت به اقایی میگفت این دو تا رو باید ازاد کنید، به یه هفته نکشید خوابم تعبیر شد

خواب انجامش بده هر که طاووس خواهد جورِ هندوستان کشد

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
ی قانونی هست که میگه یکی تو فکرت باشه خوابشو میبینی من حس میکنم این فرد شمارو خیلی دوس داره و همش ب ...

اگه حالا نگاهی از تو دانشگاه حس میکردم دردم نمیشد  خو بدبختی نگاهیم حس نکردم که بگم اره حتما دوسم داره