2777
2789

ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻧﻤﯽ ﺩﻭﻧﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﮐﺪﻭﻡ ﮐﺎﺭ

ﺧﻮﺑﻢ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﻢ !!!........

.

.

.

.

ﺭﻓﺘﻢ ﻧﯿﻢ ﮐﯿﻠﻮ ﺗﺨﻤﻪ ﺧﺮﯾﺪﻡ ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ

ﭘﺴﺘﻪ ﺗﻮﺵ ﺑﻮﺩ ....

ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺷﮑﺮﺕ... 🙌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبارم جلو پایگاه بسیج محل چنتا بسیجی با هم دعواشون شده بود

رفتم جلو دیدم یکیشون میگه:مقداد دهنه منو باز نکن نذار بگم چقد بی بصیرتی😐😐😐😂😂😂😂

😊

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  
یبارم جلو پایگاه بسیج محل چنتا بسیجی با هم دعواشون شده بود رفتم جلو دیدم یکیشون میگه:مقداد ...

این عالی بود😂😂😂

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

خیلی دوست دارم با شلوارک پیش عشقم بشینم، لب ساحل آتیش روشن کنم، گیتار بزنم، واسش بخونم...

که از تمام موارد بالا فقط شلوارکو دارم که اونم امروز خشتکش پاره شد😐😂😂😂

یبارم جلو پایگاه بسیج محل چنتا بسیجی با هم دعواشون شده بود رفتم جلو دیدم یکیشون میگه:مقداد ...

😂😂😂😂مقداااااااد یه دونه پستتو بخور گم نشه حالا 

برای نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی💚💛 👩‍🍼👶🧡💜

😶این ها جوک بودن دیگه؟

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢