2777
2789
عنوان

نگاه بد

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 31 پست
چجوري اخه

بگو اگه به رفتار زشتت ادامه بدی به زنت و دیگران میگم 

چون این افراد شدیدا مشکل دارن. و بیشتر برا دختر بد میشه دیدم که میگم 

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
اره

اگه اذیت میشی جاهایی که اون هست نباش ... تا جای ممکن البته

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجوری که شما فقط از پول و ثروت طرف گفتین احساس میکنم ته دلتون دوس دارین همچین اتفاقی بیوفته ...

نه عزيزم حس ادمارو ميشه فهميد ربطي نداره به اينكه من پول دوست دارم اين مثالت الكيه مثلا چون پول دوست دارم پس برم ادماروبكشم پولشون بدزدم اصلا حس رو ميشه فهميد طرز نگاه همه چيو بيان ميكنه و من از وقتي متوجه شدم بي دليل عذاب وجدان گرفتم ميترسم خدايي نكرده من كاري كرده باشم ولي خدا شاهدهما هر جا بوده ديگه من نرفتم

افرین خوب کاری میکنی....خاک تو سرش کنم که هم اعصاب تو رو بهم ریخته هم داره گند میزنه به زندگیش...وضع ...

توي خانواده اي هستم كه حجاب مثل روسري احباري نيست دخترخالهامو خاهرام كاملا ازادم حتي زن خودش براي داماد ما قر مياد ولي من هميشه استين بلند بدون ارايش

ندید بگیرش خانمی،منم برادر شوهرم دزدکی خیلی نگاهم می کنه جای که اون هست همش حس می کنم یکی داره نگاهم ...

اره همينكار ميكنم بخدا خيلي نگران دختر خالمم هر چند كه بهم فخر ميفروشه اما من نامردي نميكنم

سلام گلي

گلم گفتی ازت فردا بپرسم از یک کسی کمک میگیری بهم میگی

به نظرت عشقم بر می گرده به رابطه؟اگه اره چند وقت دیگه؟

الان که داره میره مرز اتفاقی که براش نمیافته؟

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨