2777
2789
عنوان

بی قراری دل

236 بازدید | 13 پست

بچه ها کمکم کنین حالم خوب نیس الان ب شدت استرس دارم و دلم بیقراره طوری ک حس میکنم چیزی گم کردم تپش قلب گرفتم نمیدونم چیکار کنم انگاری نگرانم...اقدام به بارداری هم کردم روزهارو میشمارم تا روز اول سیکلم ک ببینم پری میشم یانه حالم خیلی بده نمیدونم کسی تو حال من بوده یانه یه سقط هم داشتم نمیدونم بخاطر تاثیرات اونه یانا

عزیزم فقط میدونم استرس برای بارداری خوب نیست حتی ممکن باعث بشه کلا باردار نشی به خودت فشار نیار یه م ...

ب شدت احساسی ام اجی کسی هم چیزی از حرفام نمیفهمه ک حرف بزنم استرسم کمتر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم یه مدت کلا بی خیال شو اصلا برات مهم نباشه تو خونه فیلم یوگا و ورزش تنفس دانلود کن و تمرین کن 

به خودت زمان بده عزیزم بجه داد شدن که دیر نمیشه اول بذار از نظر روحی آروم بشی

فقط راه برو نفس عمیق بکش تا استرست بره زیاد توی رحت خواب نباش

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
باشه چشم

من اینطوری مدیریت کردم امیدوارم باردار باشی 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
من اینطوری مدیریت کردم امیدوارم باردار باشی 

اینش بده ک شوهرمم بهم استرش وارد میکنه از وقتی اقدام کردیم میگه کی معلوم میشه هست یانه...الان سمت چپ شکمم مثل نبض میزنه نمیدونم واقعا هست یانه کل روز رو هم تهوع داشتم پس فردا هم روز اول سیکلمه نمیدونم برم ازمایش یا بیبی بزنم یانه

اینش بده ک شوهرمم بهم استرش وارد میکنه از وقتی اقدام کردیم میگه کی معلوم میشه هست یانه...الان سمت چپ ...

بیبی بزن اگر نشون نداد بازم ناامید نشو 

حالت رو درک میکنم البته تهوع یکم زوده

بیبی بزن اگر نشون نداد بازم ناامید نشو  حالت رو درک میکنم البته تهوع یکم زوده

نا امید ک نیستم اما یه حس بدی بهم دس میده وقتی بچه هایی رو ک قرار بود با بچه ی من ب دنیا بیان ب دنیا اومدن و بچه ی من مرده

نا امید ک نیستم اما یه حس بدی بهم دس میده وقتی بچه هایی رو ک قرار بود با بچه ی من ب دنیا بیان ب دنیا ...

این فکرهارو از خودت دور کن