2777
2789
عنوان

درد زایمان

137 بازدید | 16 پست

خانوما من ۳۴ هفته و ۲ روزم

امشب همش از پایین و سمت چپ دلم یه دردی تو دلم میپیچه،سمت راست شکمم‌ اوکیه، فقط سمت چپه،این درد زایمانه یا باد خورده به پهلوم؟

واینکه درد زایمان با دراز کشیدن کم میشه؟

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی هست منو راهنمایی کنه؟

دگزا زدم واسه پیشگیری از زایمان زودرس 

بچه ام حرکتش ضعیف شده چرا؟

میگن انگار اینطور میشه

کسی تجربه داره!

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
کسی هست منو راهنمایی کنه؟ دگزا زدم واسه پیشگیری از زایمان زودرس  بچه ام حرکتش ضعیف شده چرا؟ ...

اروم باش عزیزم،یه چیز شیرین بخور به پهلو چپ بخواب سه تا تکون خورد اوکیه

اروم باش عزیزم،یه چیز شیرین بخور به پهلو چپ بخواب سه تا تکون خورد اوکیه

زهرا جان ممنون از پاسخت

آخه خیلی جاها خوندم که قند رو به شدت بالا میبره امروز اصلا چیز شیرین نخوردم و تا یک هفنه نمیخام بخورم.راه دیگه ای نیس؟

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
زهرا جان ممنون از پاسخت آخه خیلی جاها خوندم که قند رو به شدت بالا میبره امروز اصلا چیز شیرین نخوردم ...

قربانت میگن اگر غدا هم بخوری به پهلوی چپ بخوابی تا نیم ساعت بعد از غذا سه تا تکون بخوره مشکل نداره

ن درد زایمان بادراز کشیدن آروم نمیشه احتمالا جلو کولر خوابیدی بچه قولنج شده

میگم الان ک دراز کشیدم بازهم هست درده یخورده کم تر شده،وای بچه خیلی وول میخوره مشکلی نداره؟

الان اگر برم بخوابم خطرناک نیست؟بیدار بمونم تا کامل دردم خوب بشه؟

قربانت میگن اگر غدا هم بخوری به پهلوی چپ بخوابی تا نیم ساعت بعد از غذا سه تا تکون بخوره مشکل نداره

ممنون عزیزم