الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فدای تو اره خیلی وابستش بودم هنوز باور نمیکنم رفته پدرمم یه هفته پیش ازدواج کرد بدتر داغون شدم نه بر ...
خوبه بنده خدا بعد دوسال و نیم ازدواج کرد بعضیا رو دیدم تا چهلم صبرنکردن.بچه های اونا چی بگن پس!
اول فک کردم بچه نداری گفتم حتما انگیزه ی خوب شدن هم نداری،الان چه انگیزه ای از فرزندات بهتر!شاید ازین حرفم ناراحت بشی اما بعد از بچه هات بخاطر همسرت که بعدا بهانه نکنه تو که بفکرم نبودی و...زندگیتو بچسب عزیزدلم...مطمئن باش مادرت همینو ازت میخواد
آره چن روزه میخوام یه پاکسازی کنم نمیرسم.پسرم 3سالشه مدام میگه بیا بازی کنیم.میدونی قبلا که باشگاه میرفتم خیلی پوستم شفاف شده بود اما الان هم باشگاه نمیرم هم خوابم بهم ریخته واسه همین اینطوری شدم.از ماه رمضون عادت کردم تاسحر بیدارباشم