2777
2789
عنوان

خانومای خوش تیپ لطفا تشریف بیارین😊❤

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 62 پست
شوهرت دیگه خیلی حساسههه و بهش رو دادی خودش هیکلش ورزشیه و بدون هیچ چربی تو بدن؟؟؟؟

همون...قبلا بدنساز بوده الان همه بدنش خوبه اما شکم  داره.91کیلوئه با قد 177.البته چاق نیس ها!بقیه بدنش خوبه .

به من میگه بیا رژیم بگیریم.من گفتم توی ماه رمضون صورتم داغون لاغرشد دیگه نمیخوام وزن کم کنم

همون...قبلا بدنساز بوده الان همه بدنش خوبه اما شکم  داره.91کیلوئه با قد 177.البته چاق نیس ها!بق ...

واسه صورتت ماسک بذار و صبحا نشاتا ژله بخور

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای تو اره خیلی وابستش بودم هنوز باور نمیکنم رفته پدرمم یه هفته پیش ازدواج کرد بدتر داغون شدم نه بر ...

خوبه بنده خدا بعد دوسال و نیم ازدواج کرد بعضیا رو دیدم تا چهلم صبرنکردن.بچه های اونا چی بگن پس!

اول فک کردم بچه نداری گفتم حتما انگیزه ی خوب شدن هم نداری،الان چه انگیزه ای از فرزندات بهتر!شاید ازین حرفم ناراحت بشی اما بعد از بچه هات بخاطر همسرت که بعدا بهانه نکنه تو که بفکرم نبودی و...زندگیتو بچسب عزیزدلم...مطمئن باش مادرت همینو ازت میخواد

واسه صورتت ماسک بذار و صبحا نشاتا ژله بخور

آره چن روزه میخوام یه پاکسازی کنم نمیرسم.پسرم 3سالشه مدام میگه بیا بازی کنیم.میدونی قبلا که باشگاه میرفتم خیلی پوستم شفاف شده بود اما الان هم باشگاه نمیرم هم خوابم بهم ریخته واسه همین اینطوری شدم.از ماه رمضون عادت کردم تاسحر بیدارباشم

خوبه بنده خدا بعد دوسال و نیم ازدواج کرد بعضیا رو دیدم تا چهلم صبرنکردن.بچه های اونا چی بگن پس! اول ...

ممنون دوستم حتمن همین کارو دارم میکنم امیدوارم‌مادرم ازم راضی باشه.

آره چن روزه میخوام یه پاکسازی کنم نمیرسم.پسرم 3سالشه مدام میگه بیا بازی کنیم.میدونی قبلا که باشگاه م ...

خواب خیلییییییی تثیر داره روی پوست

منم کم میخوابم با اینکه خداروشکررررررررررررر یه پوست خوب دارم ارثی صبحش بیدار میشم اصلا داغونممممم

ممنون دوستم حتمن همین کارو دارم میکنم امیدوارم‌مادرم ازم راضی باشه.

قطعا راضین عزیزم. دختری که بعد فوت مادرش دوسال زندگیش رو فدا میکنه حتما در زمان حیات هم فرزند خوبی بوده

قطعا راضین عزیزم. دختری که بعد فوت مادرش دوسال زندگیش رو فدا میکنه حتما در زمان حیات هم فرزند خوبی ب ...

فدای تو عزیزم مرسی که به دردلم گوش کردی دمه اذانه از خدا میخوام بهترینا نصیبت بشه😘😘😘😘

خواب خیلییییییی تثیر داره روی پوست منم کم میخوابم با اینکه خداروشکررررررررررررر یه پوست خوب دارم ار ...

خوش بحالت حداقل ارثی پوست خوبی داری.منکه سالهاست ال دی هم مصرف میکنم لک قهوه ای ریز روی صورتم داره زیاد میشه

خوش بحالت حداقل ارثی پوست خوبی داری.منکه سالهاست ال دی هم مصرف میکنم لک قهوه ای ریز روی صورتم داره ز ...

اره همیشه قدردان این ارث جذاب هستم  

استعداد چاقی که ارثی دارم یه طرف ولی پوستم میشوره میبره همرو  

اره همیشه قدردان این ارث جذاب هستم     استعداد چاقی که ارثی دارم یه طرف ولی پوستم میشوره ...

نه دیگه خیلی چاق هم نیستی.با این وزن و قدی که گفتی.

بپا چشم نزنمت😉

نه دیگه خیلی چاق هم نیستی.با این وزن و قدی که گفتی. بپا چشم نزنمت😉

واقعا رعایت میکنم اخه 

یه چند روز از قرنطینه عید رو خوردم دیدم ادامه بدم میترکم شروع کردم ورزش و شنا کردن تونستم کنترل کنم وگرنه چاققق میشم 

اما خب یه خوبی داشتم حاملگیم به مامانم رفتم فقط شکم داشتم وو حدود 9-10 کیلو چاق شدم