2777
2789

یکم طولانیه ولی لطف کنید بخونید چون واقعا تو راهی موندم🤧😂ببینید دوستان من ۱۵ سالمه چند وقتی هست با پدرم میرم سرکار و حقوق من نهایتا ماهی ۲ الی ۳ تومن بشه چون ثبات شغلی نداریم .و مطمئنم دیگه بیشتر از این تو یه ماه برام در نمیاد.و اینکه خیلی هم نمیرم.شاید در هفته سه روز اونم نصف روز. و خلاصه الان ۶ نیم میلیون پس انداز دارم.حالا بنظرتون این شش تومنو نگه دارم تا وقتی بشه مثلا ۱۵.۱۶ تومن یه گوشی نو بخرم در حد جیبم.یا با همین ۶ میلیون یه گوشی دسته دو بخرم.(چون این گوشیم بشدتتتت داغونه و اصلا نمی ارزه درستش کنم بخاطر اینکه بقیه جاهاشو درست کنم نمیتونم تاری دوربین پشتو درست کنم.)و بجاش حقوق ماه های بعدمو بجای اینکه پس اندازشون کنم بدم روی رژیمم و اموزش خیاطی.چون هم اضافه وزن دارم نزدیک ۲۰ الی ۲۵ کیلو. و هم اینکه بیکاری و نا مفید بودن دیوونم کرده.درسمم یه چند سالیه عقب افتادم تازه شروع کردم.اینطوری نیست که مدرسه برم واسه همین این حسو دارم.تو خونه میخونم.

ولی از یه طرف دیگه من اولین تبلتم تو سن ۴ بود و تا ۸ سالگی دو تا تبلت داشتم اونا هم دسته دو بودن.اولین گوشی ای هم که داشتم تو سن ۸ سالگیم بود که اونم دسته دوم مال مامانم بود.دومیش هم سر کرونا بود اونم دسته دو بود و فقط صرفا برای درسم خریده بودن که باهاش شاد نصب کنم.کلا من تا الان چهار تا گوشی داشتم همه هم دسته دوم بوده.یعنی تاحالا گوشی یا تبلت نو نداشتم.همرو بجز این گوشی ای که الان دارم یعنی گوشی چهارمم که خودم خریدم بقیرو بابام خریده بوده.این یکیرو هم که خودم از جیب خودم خریدم گفتم که واقعا الان خیلی داغون شده.

و این یکم ناراحتم میکنه که یه گوشی دیگه هم بخرم که اونم دسته دو باشه.

حالا بنظرتون چیکار کنم.صبر کنم گوشی نو بخرم تا برج ۱۲ بعد به فکر رژیمم بشم با کلاس خیاطی یا هر هنری یا چیزی.یا که دسته دو بخرم بجاش کلاس برمو هزینه رژیمم کنم.اصلا هم نمیتونم به پدرم بگم چون میدونم که نداره هزینه کنه.و داشته باشه هم فکر نکنم بده.خودمم دوست ندارم.چون بعدش همش منت میزاره سرم.بعد برج ۳ سال بعد هم عروسی داریم من اگه از بعد از عید شروع کنم باز نمیتونم به اون وزن ایده الم برسم.یبارم ررژیم گرفتم عوارص داشت برام‌ایندفعه میخواستم برم پیش دکتر تغذیه.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

رژيم ك با برنامع كرفس و اين چيزا بگير انلاين هست و هزينه اشتراك فقط بايد بدي.

كلاس خياطي هم باز كلي فيلم توي نت هست خودتو به ب خدي برسون براي دوره پيشرقته هزينه كن

قطعا خودم باشم وايمسيم گوشي نو ميخرم

💕

چندکیلویی خودت رژیم بگیر توسایت بزن تحقیق کن شیرینی اصلا نخور قندمصنوعی نخور غذا ازاون چیزی که میخوری کمتر بخور اب بخور قبلش وسطش من خیلی لاغرم دلیلشم اینه صبحاصبحانه نمیخورم یایه چیز کوچیک 

Surgical technologist🌱

دختر خوشگلم من ۳۴ سالمه  و اگر بجای شما بودم این کار رو میکرد 

اول از همه شش تومن رو می بردم طلافروشی طلای شکسته میخریدم که اجرت نداره 

بعد نگه میداشتم تا برج دوازده اون موقع یه گوشی میخریدم مطمئنا یه پولی میاد روش 

بعدم برای رژیم چیزی که روی من خیلی تاثیر داشت فست بود البته من کلا روزه می گرفتم و یه نکته خیلییییییییییییی مهم این که هنوز وقتی سیر نشدم از سر سفره بلند میشدم این خیلی تاثیز داشت

صبر کن

یعنی پس انداز کنم برا گوشی نو؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

والا تو سه ماه نمیشه لاغر کرد

اره میدونم.ولی اگه از الان شروع کنم تا برج ۳ سال بعد کلی تعییر کردم

چرا با مهسا بختیارنژاد ورزش انلاین نمیکنیخیلی عالیه

اخه ورزش به تنهایی جواب میده؟

من فقط یبار رژیم گرفتم اونم عوارص داشت.من شنیدم بدون رژیم و فقط با ورزش خیلی سخته لاغری 

من خوندم. قطعا گوشی در اولویته . نو.... دست دوم نخر

مچکرم ازت🙏🎀