2777
2789
عزیزززززززم چقدر عالی. ورزش و تنفس و اینا تمرین کرده بودین؟ آخه من به خاطر کرونا هیچ‌ کلاسی نرفتم

نه عزیزم هیچ کلاسی نرفته بودم و تمرینی نداشتم.اما خوب دوران بارداریم زیاد راه میرفتم کارامو میکردم کلا زرنگ بودم اون روز که رفتم بیمارستان صبحش خونه تکونی کرده بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کنید برام میترسم با امپول نیاد سزارین بشم

میاد ایشالاااااااا

ببین از دکترت بپرس اما من یه جا خوندم رابطه جنسی هم به اینکه دردهای زایمان شروع بشه و بچه بیاد کمک می‌کنه.

از دکترت بپرس اگر واقعا موثر باشه به نظرم خیلی روش ساده و بی‌دردسری هست.

نه عزیزم هیچ کلاسی نرفته بودم و تمرینی نداشتم.اما خوب دوران بارداریم زیاد راه میرفتم کارامو میکردم ک ...

به به به. مامان خانوم فعال. چقدر عالی.

من هنوز دکتر بهم اجازه فعالیت نداده. گفت از هفته ۳۶ به بعد. چون یه بار ۲۸ هفتگی به خاطر احتمال زایمان زودرس بستری شدم.

الآنم گفته هم‌چنان مراقب باشم که زود به دنیا نیاد.

فک کنم منم هفته آخر برم تو کار خونه تکونی که زودی بپره بیرون پسرم 😍

به به به. مامان خانوم فعال. چقدر عالی. من هنوز دکتر بهم اجازه فعالیت نداده. گفت از هفته ۳۶ به بعد. ...

انشالله به سلامتی زایمان کنی .من حاظرم همه چیو بدم باز  برگردم به لحظه ی دنیا اومدنش خیلی خوب و شیرین بود . هیچ وقت فراموشت نمیشه

انشالله به سلامتی زایمان کنی .من حاظرم همه چیو بدم باز  برگردم به لحظه ی دنیا اومدنش خیلی خوب و ...

عزیزززززززم

چقدر خوب که تجربه انقدر شیرینی داری 😍