2777
2789
من 38 هفته و 3 روز . 3 کیلو و 500 . بیمارستان اقبال . عالی بود زایمانم چون دکتر و ماما های خوبی بودن

عزیزم منم چهارشنبه دکترم وقت داده برم اقبال برا طبیعی ولی درد ندارم مییخواد امپول بزنه استرس دارم

در تاریخ۱۴۰۱/۰۹/۲۶بی بی چکم مثبت شد خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با درد طبیعی . من 3 ساعت درد داشتم و ساعت 6 صبح رفتم اتاق 6 و ربع بچه رو سینم بود

عزیزززززززم

چقدر عالی.

ورزش و تنفس و اینا تمرین کرده بودین؟

آخه من به خاطر کرونا هیچ‌ کلاسی نرفتم

عزیزم منم چهارشنبه دکترم وقت داده برم اقبال برا طبیعی ولی درد ندارم مییخواد امپول بزنه استرس دارم

منم درد نداشتم   عزیزم نوبت زایمانم 27 شهریور بود . اما 21 شهریور لکه خون دیدم رفتم بیمارستان فردا صبحش زایمان کردم

منم درد نداشتم   عزیزم نوبت زایمانم 27 شهریور بود . اما 21 شهریور لکه خون دیدم رفتم بیمارستان ف ...

عزیزم درد نداشتی پ چجوری اومد امپول زدن برات

ایشالا که همه چیز برات عالی پیش می‌ره و قبل از اینکه دکتر بره سراغ آمپول، خود نی نی سر و کله‌ش پیدا میشه

ایشالا که همه چیز برات عالی پیش می‌ره و قبل از اینکه دکتر بره سراغ آمپول، خود نی نی سر و کله‌ش پیدا ...

دعا کنید برام میترسم با امپول نیاد سزارین بشم