2777
2789
عنوان

این چه بیماری اخه

111 بازدید | 17 پست

سه هفته شد چراخوب نمیشم دکترم رفتم😞هروز علائمم تغییرمیکنه یه روز بدنم کوفتس گیجم سردرد دارم یروز معده درد و اسهال دارم و حالت تهوع

یه روز ابریزش خیلی شدید و عطسه دارم😭

الانم باز ضعف دارم بلندمیشم حالم بدمیشه باید بشینم سریع

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
زمان میبره

خسته ام جونی نمونده برام بخدا😭معده درد داره منو میکشه سوزش دارم😭بوغذامیخوره بالامیخام بیارم سه هفتس پس کی میخام خوب بشم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب روغن قاطی کردی

کل خانواده مریضیم فامیلامونم مریضن☹️این چه دردیه خوب نیمشه سه هفتس دکترم رفتم حتی

نه چیه ؟مینو محرز فرمودن اعلام رسمی شده

😫😫بخدا دارم جون میدم بالانمیارم فقط حالت تهوع دارم😫معدم خیلی بدمیسوزه. غذانمیتونم بخورم 

😫😫بخدا دارم جون میدم بالانمیارم فقط حالت تهوع دارم😫معدم خیلی بدمیسوزه. غذانمیتونم بخورم

میدونم 

منم یه هفته نیست خوب نشدم . یه ماه درگیر بودم . هنوز آبریزش بینیم خوب نشده

دیگه سردرگم شدم که باز سینوزیتم عفونت کرده یا دارم آلرژی میدم

خل شدم

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

میدونم منم یه هفته نیست خوب نشدم . یه ماه درگیر بودم . هنوز آبریزش بینیم خوب نشدهدیگه سردرگم شدم که ...

دقیقا منم پیشونیم شدیدا درده ابریزش وعطسه هردوخیلی شدیذ بود فک کردم الرزیه سرماخوردگی وسیتریزین خوردم کلاقطع شد اما پیشونیم درده هنوز سوزش معدمم یطرف 

تب ندارم حس داغی دارم کف پام میسوزه حس میکنم داغه اما مامانم دست زد یخ بودم☹️بدنمم حس داغی دارم مخصوصا پیشونیم

دقیقا منم پیشونیم شدیدا درده ابریزش وعطسه هردوخیلی شدیذ بود فک کردم الرزیه سرماخوردگی وسیتریزین خورد ...

جالبه که همه نمیگیرن 

من یه ماه پوستم کنده شد از آبریزش بینی و تب شدید و عفونت گوش . علائم دیگه نداشتم همسرم اما نگرفت

دوستم گلودرد شدید و تب و بدن درد . همسرش نگرفت

یکی از همکارامون که آقاس عفونت چشمی و گلو درد و بدن درد شدید خانومش نگرفت 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩