monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5769 عنوان این چه بیماری اخه 111 بازدید | 17 پست سه هفته شد چراخوب نمیشم دکترم رفتم😞هروز علائمم تغییرمیکنه یه روز بدنم کوفتس گیجم سردرد دارم یروز معده درد و اسهال دارم و حالت تهوعیه روز ابریزش خیلی شدید و عطسه دارم😭الانم باز ضعف دارم بلندمیشم حالم بدمیشه باید بشینم سریع اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ دیروز | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5769 زمان میبره خسته ام جونی نمونده برام بخدا😭معده درد داره منو میکشه سوزش دارم😭بوغذامیخوره بالامیخام بیارم سه هفتس پس کی میخام خوب بشم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
نیلوفر1370nilo عضویت: 1404/03/27 تعداد پست: 782 زمان میبره از عنایات شیخ ما این بود که شیره رو خورد و گفت شیرین است🤣🤣🤣
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8009 نمی دونم برو دکتر چکاب بده مادران گرامی این کانال کمک می کنه فرزندی باعتماد به نفس و عالی پرورش بدین. https://t.me/+3EC0IGOPVUllYmJk
velvetvenom عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 1079 فرمودن کرونای تیغی پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5769 نمی دونم برو دکتر چکاب بده کل خانواده مریضیم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5769 فرمودن کرونای تیغی 🥲☹️نه این دیگهچیه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5769 آب روغن قاطی کردی کل خانواده مریضیم فامیلامونم مریضن☹️این چه دردیه خوب نیمشه سه هفتس دکترم رفتم حتی اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
velvetvenom عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 1079 🥲☹️نه این دیگهچیه نه چیه ؟مینو محرز فرمودن اعلام رسمی شده پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5769 نه چیه ؟مینو محرز فرمودن اعلام رسمی شده 😫😫بخدا دارم جون میدم بالانمیارم فقط حالت تهوع دارم😫معدم خیلی بدمیسوزه. غذانمیتونم بخورم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
velvetvenom عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 1079 😫😫بخدا دارم جون میدم بالانمیارم فقط حالت تهوع دارم😫معدم خیلی بدمیسوزه. غذانمیتونم بخورم میدونم منم یه هفته نیست خوب نشدم . یه ماه درگیر بودم . هنوز آبریزش بینیم خوب نشدهدیگه سردرگم شدم که باز سینوزیتم عفونت کرده یا دارم آلرژی میدمخل شدم پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5769 میدونم منم یه هفته نیست خوب نشدم . یه ماه درگیر بودم . هنوز آبریزش بینیم خوب نشدهدیگه سردرگم شدم که ... دقیقا منم پیشونیم شدیدا درده ابریزش وعطسه هردوخیلی شدیذ بود فک کردم الرزیه سرماخوردگی وسیتریزین خوردم کلاقطع شد اما پیشونیم درده هنوز سوزش معدمم یطرف تب ندارم حس داغی دارم کف پام میسوزه حس میکنم داغه اما مامانم دست زد یخ بودم☹️بدنمم حس داغی دارم مخصوصا پیشونیم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
velvetvenom عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 1079 دقیقا منم پیشونیم شدیدا درده ابریزش وعطسه هردوخیلی شدیذ بود فک کردم الرزیه سرماخوردگی وسیتریزین خورد ... جالبه که همه نمیگیرن من یه ماه پوستم کنده شد از آبریزش بینی و تب شدید و عفونت گوش . علائم دیگه نداشتم همسرم اما نگرفتدوستم گلودرد شدید و تب و بدن درد . همسرش نگرفتیکی از همکارامون که آقاس عفونت چشمی و گلو درد و بدن درد شدید خانومش نگرفت پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد