الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینک پسر بد و بزرو بش ادم حسابت نکین خیلی غیر متطقی اینا همش بستگی ب تربیت خودت داره
د اینک دختر زن نردم میش فلان هن همینطور
شما او بجت درست تربیت کنی تا عمر داری حای اگ ذلیل و علیل هم شدی پیشت
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
وای مادر شوهر منماز وقتی خواهر شوهرمدختر حامله شده همش میگهزنیکه بچه اولش دختره جاش بهشته 😂 منمگفتم اون موقع دخترا رو زنده به گور میکردم پیامبر اونحوری گفته شاید بقیه حرفو که پسر بیاری ام همینه نگفته😂
انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦♂️🌹🙏
واقعا یکیش مادر شوهر من همش میگه ادم باید هرچیداره بده به دختراش پسر بره ادمنمیونه😂😂
ولی تا ی حدی این حرف درست چون واقعا با لین دوره زنونه اگ دختر ی شب بیرون بمون هزار بلا سرش نیاد ولی پسر هیچیش نمیش
برا همین دختر بلید برلش ی سرملیه لی بزاری
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗