2777
2789
عنوان

چرا الان فقط دلم پسر میخواد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر عکسشم‌هستا...

نمیدونم‌ولی‌خب‌یه‌دخترداشته‌باشی‌میبینی‌چقدشیرینه‌موهاشوببندی‌،ببافی،باهاش‌ست‌کنیواینا

اگه‌ دوس داشتین‌ یه‌ صلوات‌ واسه سلامتی و شغلم بفرستین
اینک یکی بیشتر پسر یا دختر دوس داره اشکالی نداره دلی اینک بخلد ب دختر یا پسر ادهین کن و بینشون تبعیض ...

واقعا یکیش مادر شوهر من همش میگه ادم باید هرچی‌داره بده به دختراش پسر بره ادم‌نمیونه😂😂

من خودم با پسرا بزرگ شدم شایدم دلیلش اینه بنظرم دخترا الکی ناز دارن و لوسن😂

آره دقیقا🤣

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜

اینک پسر بد و بزرو بش ادم حسابت نکین خیلی غیر متطقی اینا همش بستگی ب تربیت خودت داره 

د اینک دختر زن نردم میش فلان هن همینطور 

شما او بجت درست تربیت کنی تا عمر داری حای اگ ذلیل و علیل هم شدی پیشت

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

پسر و دختر نداره همین که سالم صالح و اهل باشه کافیه از خدا همینارو بخواه حتما 

دختر و پسر سالم و صالح و اهل هردوشون نعمت و برکت خدان

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊
من خودم با پسرا بزرگ شدم شایدم دلیلش اینه بنظرم دخترا الکی ناز دارن و لوسن😂

من پسر داشتم بدم نميومد دومي دختر باشه كه هر دو جنس رو داشته باشم

اما الان كه دومي پسره حس ميكنم اينحوري بهتر شده با هم جورن

ببخشيد ولي اين از اون حرفاي مفت بود

وای مادر شوهر منم‌از وقتی خواهر شوهرم‌دختر حامله شده همش میگه‌زنی‌که بچه اولش دختره جاش بهشته 😂 منم‌گفتم اون موقع دخترا رو زنده به گور میکردم پیامبر اونحوری گفته شاید بقیه حرفو که پسر بیاری ام همینه نگفته😂

ببخشيد ولي اين از اون حرفاي مفت بود

براچی مفت من خودم عاشق اینم بچه اولمون دختر باشه 

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏
واقعا یکیش مادر شوهر من همش میگه ادم باید هرچی‌داره بده به دختراش پسر بره ادم‌نمیونه😂😂

ولی تا ی حدی این حرف درست چون واقعا با لین دوره زنونه اگ دختر ی شب بیرون بمون هزار بلا سرش نیاد ولی پسر هیچیش نمیش 

برا همین دختر بلید برلش ی سرملیه لی بزاری

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗