الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ايشون فرمودن كه خدا هر كي دوست داره بهش دختر ميده اينو گفتم حرف مفته
هرکسی رو ک بیشتر بخواد الان به دورو برت نگاه کن ببین چجوریه من خونوادمو الان همه پسرا داماد شدن سر خونه زندگیشون خواهراممم همینطور فقط من موندم بعدش اصلا داداشام ماهی چجور بشه ی سر بزنن به پدر مادرم ولی دخترا هرروز بهشون سر میزنن مثلا خودم پسر یا اینور یا اونور ولی خواهرام همش اونجان و کمک مادرم میکنن اینه نعمت دختر داشتن اینو گفتم
انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦♂️🌹🙏
هرکسی رو ک بیشتر بخواد الان به دورو برت نگاه کن ببین چجوریه من خونوادمو الان همه پسرا داماد شدن سر خ ...
ولی منو ببین... بره مادرشوهرم چیز میز میخرم پاک میکنم میدم بهش یا میرمکمکش و شوهرمو میفرستم تن تن پیششون شاید روز مادر بره مادر خودمکادو زیاد نخزد ولی بره اون بزرگ تره کادوش چون مامانم میگه بهم و اینجوری تربیتم کرده که حدایی نندازم بین مادر و پسر پس شما ها که مسگید دختر تربیتش سخته لطفا بیشتر کوشا باشید که پسرای مارو از راه بدر نکنن دختراتوت😂😂😂 چون الان داداشمم با همین تربیت بزرگ شده طفلی تنهایی میاد سر میزنه به مامانش مامانم میگه شام بیاید و میگه خانوممکار داره همش نمیگه نمیاد😂
هنوز مجردم چشم قشنگ تربیت میکنم سر پسراتونو از راه بدر نکنه🤷♂️🙏🙏
انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦♂️🌹🙏
صحیح و سالم باشه دختر پسرش فرقی نیست بینشون از خدا فرزند صالح بخواهید انشالله زندگیتون بر وفق مراد دلتون باشه یا حق 🙋♂️🙏
ی دختر شب بیرون بمون هزار تا اافاق مممکن بیوفته براش
وبی ی پسر مگ کی کارش داره فوقش ی شب تو پارک میخاب
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
مطمینی پسرهیچیش نمیشه؟! چیزی به اسم مواد مخدر به گوشت رسیده
منظورم یک شب بود
برا پسر احتنال مواد مخدر هست احتمالات دیگ خیلی کم
ولی برا دختر احتمال مداد
تجا..
قاچاق
دزدی هست و خیلی چیزای دیگ
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗