2777
2789
عنوان

بچه بدغذا دو تا سه ساله

2732 بازدید | 17 پست

بچه من انگار تو رژیمه

صبحانه که هیچی یازده صبح نصف یک تخم مرغ نیمرو یا در حد دو قاشق غذا خوری برنج

عصر اگه کباب درست کنم که بخوره خدا رو شکر میکنم اگه کباب نباشه غذا در حد همون دو سه ق غذا خوری

تازه این مال وقتایی که خیلی خوب بخوره

میریم خونه مامان یا مهمونی اصلا یادش میره

بچه شما چه طوره غذا خوردنش ، یکم دل داریم بدین تو رو خدا ناراحتم براش...غذا که نمیخوره افسردگی میگیرم حالم بد میشه

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من یه وقتایی خیلی خوب میخوره یه وقتایی یه قاشق با زور 

ولی کلا  شوهرم بده بهتر میخوره یکمم از باباش حساب میبره باباش بگه بشین غذاتو بخور دوسه تا میخوره 

پسرمنم همینه ۲.۲ماهشه هم کم اشتهاست هم نمیتونه غذای درشت بخوره میوه و بیسکویت رو باید له کنم اگه ی ذره بیشتر بخوره یا درشت باشه اوقش میزنه

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟
من پسرم امروز صبحانه نخورد نهاروی کف دست ماهی با7قاشق برنج خورد عاشق بستنی دوتاخورد شامم ماهی با8قاش ...

هندونه دادی قبلشم ماهی سردیش نمیکنه؟

من همیشه بعد ماهی ابجوشه نبات یا ... میدم

من پسرم امروز صبحانه نخورد نهاروی کف دست ماهی با7قاشق برنج خورد عاشق بستنی دوتاخورد شامم ماهی با8قاش ...

چن وقتشه؟ کاش پسر من اندازه پسر شما میخورد

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟
پسرمنم همینه ۲.۲ماهشه هم کم اشتهاست هم نمیتونه غذای درشت بخوره میوه و بیسکویت رو باید له کنم اگه ی ذ ...

دندون اسیاباش هنوز در نیومده شاید

غذای ابکی یا شل میگن باید داد

منم نمیدونم چی بوم که بخوره

دندون اسیاباش هنوز در نیومده شاید غذای ابکی یا شل میگن باید داد منم نمیدونم چی بوم که بخوره

چرا اسیاب اولش درامدن کلا هنوز مهارت جویدن پیدا نکرده رفلاکس هم از نوزادیش داره