2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکی از اقوام نزدیک من

سوالی داری بپرس تقریبا خیلی چیزارو بزام تعریف کرده

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
میخاستم بیاد چندتا سوال ازش بپرسم مثلا ساک بچه میدن چی داخلش هست؟ چی ببرم خودم؟ ایا راضی بوده؟ 

نه خودش ساک برده بود

اره راضی بوده دوتا زایمان قبلیش تو دولتی بود این خصوصی

مثلا میگفت پرستارا هی میومدن سر میزدن

دستشویی نزدیک تخت بوده و راحت بوده

خلاصه میگفت خوب بود

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
میخاستم بیاد چندتا سوال ازش بپرسم مثلا ساک بچه میدن چی داخلش هست؟ چی ببرم خودم؟ ایا راضی بوده؟ 

اون موقع که من رفتم ساک ندادن انگار تا قبلش میدادن اما گرون بوده اعتراض کردن دیگه ندادن ...الان رو دیگه نمی‌دونم ....بسیییییییییار بسیییییییار راضی بودم عالی بود همه چی

پرسنلش خوبن؟ از زایمانش راضی بوده به نینی خوب رسیدن؟ 

ی پرستار بود شیفت شب دستش درد نکنه تا خود صبح همش بهم سر می‌زد و به بچم می‌رسید..من نمیتونستم شیر بدم همش شیر خشک براش میاورد

نه خودش ساک برده بود اره راضی بوده دوتا زایمان قبلیش تو دولتی بود این خصوصی مثلا میگفت پرستارا هی ...

نی نی نرفت تو دستگاه؟ 

سزارین شد یا طبیعی 

هزینه سزارین چنده؟ 

ی پرستار بود شیفت شب دستش درد نکنه تا خود صبح همش بهم سر می‌زد و به بچم می‌رسید..من نمیتونستم شیر بد ...

ممنون عزیزم لطف کردی

راجبش تو اینترنت خوب و بد زیاد میگن دکترم اونجاس میخام برم اونجا

نی نی نرفت تو دستگاه؟  سزارین شد یا طبیعی  هزینه سزارین چنده؟

سزارین شد

فکر کنم ۳/۵ شد

چرا نینیش سه چهار ساعت رفت تو دستکاه ولی بعد خوب شد اوردن پیش مامانش

تازه این فامیل من لوله هاشم بست

فکر کنم بااینا همه ۳/۵ شده