2777
2789

سلام بچه ها امروز بی بی زدم بعد از سه روز تاخیر مثبت شد البته تو اقدام نبودم اما خواست خدا بود با جلوگیری طبیعی منم راضی ام به رضای خودش ، انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرن معجزه کنه برای همتون دعا میکنم 😍 مشکلم اینه تخمدان راستم از صبح درد میکنه کسی مثل من بوده؟ طبیعیه این درد؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه طبیعیه

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

من یادمه توبارداریم این طور بودم بعد سونو انجام دادم فهمیدم کیست دارم.اولشم کیستو فکرمیکردن جنینه ولی خارج رحمیه مخصوصا درد هم که داشتم دیگه یه روزدرمیون هی ازمایش بتا گرفتن تافهمیدن خارج رحمی نیست اونم کیست بوده

مرسی گلم نه بچه ی دومه پسرم شش سالشه انشالله خدا به دوقلوی خوشگل بهت بده 😍😍

دلم شور میزنه ۳۳ سالمه سه ماهه اقدامم 

دعا کن گلم 

ممنونم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
من یادمه توبارداریم این طور بودم بعد سونو انجام دادم فهمیدم کیست دارم.اولشم کیستو فکرمیکردن جنینه ول ...

ای بابا منم از همین میترسم علائم بارداری رو دارما درد سینه ، تکرر ادرار ، گرفتگی زیر شکم شما علامت دیگه ای داشتی یا فقط بی بی مثبت شد؟

دلم شور میزنه ۳۳ سالمه سه ماهه اقدامم  دعا کن گلم  ممنونم

چله زیارت عاشورا روش ایت الله حق شناس بردار روشش هم قسمت جست و جو بنویسی برات میاره

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
چله زیارت عاشورا روش ایت الله حق شناس بردار روشش هم قسمت جست و جو بنویسی برات میاره

ان شالله 

ممنون

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️