2777
2789
ناراحته ازم شرایطمو سخت کرده من از صب تا شب جلو چشمشم نمیدونم از چی ناراحته ۲۰ سالمه مثل ترشیده ها ب ...

واسه فرار از این شرایط ازدواج نکنیااااا

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چیه!؟مامانم از بس نگران ازدواج منو خواهرم بود حتی حاضر بود مارو به معتاد بده ....فک میکرد اگه ...

دقیقا مثل مامان من.همه بهش میگن دخترت خوشگله همه چی تمومه کدبانوعه بخدا نمیخام تعریف کنم ولی اصلا ادم لجبازی نیستم هرچی بگن میگم چشم .مردم میگن که شوهر من باید خاص باشه یه خاستگار کاملا خوب باشه ولی این قاطی کرده کم مونده برداره بده به این خانوما که خونه به خونه میرن دنبال دختر هیچ بدون اینکه ببینن پسرشون راضیه یا نه همینطوری تو یه هفته ده تا خونه میرن خاستگار 

جواب ندههههههههه عصبانیه پشیمون میشه مادره در ضمن بده تو که نمیخاد بزار دلش خالی کنه سکوت کن تازه غصه اش شاید بگیره بگه اینقد گفتم یه کلام نگف بچم جدی نگیرید رفتارهای پرخاشگرانه مادر جماعت رو

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
جواب ندههههههههه عصبانیه پشیمون میشه مادره در ضمن بده تو که نمیخاد بزار دلش خالی کنه سکوت کن تازه غص ...

جواب ندادم ولی هرچیو گفت نمیتونم تحمل کنم نشستم تو اتاقم دارم گریه میکنم این خالی کردن داره به من آسیب میزنه فردا پس فردا من مشکل دار بشم نمیفهمه بخاطر حرمت شکوندنایه خودشه که

عزیزم رابطتت با پدرت چه طوره؟؟؟به هاله یا عمه اصلا چیزی نگو عمو یا داییت بگو با مادرت صحبت کنن اگه شما موردی نداری مادرتون مورد روحی دارن 💓

اصلا هم در حالت اعصبانیت با مادرتون صحبت نکینین چون بدتر میشه پقتی اروم شد برو چند تاپیک نینی سایت درمورد ازدواج زود هنگام یا بیعلاقه نشونش بده کار میاد دستش💓

به امید روزهای بهتر🙇 خدا ممنونم که روز به روز بهت نزدیکتر میشمو  بیشتر پیشرفت میکنم خدایا شکرت که دانشگاه مورد علاقم رو قبول شدم و نفر اول دانشگاهمونم😎خدایا شکرت که بالاخره نیمه گمشدمو با همون مشخصاتی که بهت دادم پیدا کردم 😍  به خاطر افریدنم ممنونم ازت 😍
بخدا مریض شدم اعتماد به نفس ندارم با کسی حرف نمیزنم از صب تا شب اتاقمم حالم داغون شده وقت دکتر گرفتم ...

بابا برو سر کار حتی اگه پدرت فکرش مث فکر مامانت بودم بیخیال اهمیتی نده باز خوبه که سکوت کرده ...مال من مامانم از بس غر شده بود کار شبو روزش حتی پدرمم یاد گرفت....دیگه مجبور شدم دوشیفت برم سر کار وگرنه میمردم تا میتونی به نحو صحیح از مادرت فاصله بگیر وگرنه داغون میشی اخه خیلی سخته آدم از عزیز ترین کسش این حرفارو بشنوه.....برو سر کار و از کار کردن لذت ببر....واقعا برا من ایقد تحمل شرایط خونه سخت بود که وقتی سر کار میرفتم انگار بهشت بودم و چقد تو کارم پیشرفت کردم

هیچی تو ۲۰ سالگی مجردم یکم ارایش دارم ولی حتی مانتویه تنمم اینا میخرن بخدا اونطور دختر نیستم 

براهمین شانس نداری دیگه عزیزم اگه ازاین دخترای لات وقرتی بودی مامانت بااینکه میدونس چ کارایی ک نمیکنی ولی همیشه پشتت وامیستادوروهمه کارات سرپوش میذاش

اخه شرایط داره به مرگ میرسونه منو میترسم از همه چی

تحملش برات خیلییی راحت تره از چاله میفیتی توی چاه  

نمیگم ازدواج نکن میگم صرف اینکه خلاص سی از شرایط تصمیم نگیر وگرنه بدتر میشه شرایطت

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
فک نکنم ....مگه دشمن خانوادگی دارین؟

اره عمه هام پسر داشتن مامانم نداد منو به اونا خیلی ناراحت شدن از اونطرفم خاله هام خیلی حسودیمو میکنن اصلا نمیتونن تحمل کنن کلی تهمت زدن بهم بابام جوابشونو داد خیلی اروم ولی تاثیر نداشت از این دخترام که تو چشم همه حسودی میکنن بهش ولی خودم یه جنازه افسردا متحرکم بخدا تو عمرم حسودیه کسیو نکردم ولی همون خاله هایی که بزرگم کردن دائما دارن میزنن زمین منو چشم ندارن لباس تو تنمو ببین بخدا قطع رابطه کردم باهاشون ولی با مادرم تو رابطن اینم همه چیمو میگه اونام کلی پرش میکنن میدونی من یه سال ترکیه بودم خود خانواده خاستن برم ولی بعد یه سال دلتنگی برگردونم همه حیادت اینامو میکنن 

براهمین شانس نداری دیگه عزیزم اگه ازاین دخترای لات وقرتی بودی مامانت بااینکه میدونس چ کارایی ک نمیکن ...

دقیقا همون دخترایه فامیلو میکوبه سرم دیشب میگه فکر نکن با اونا فرق داری تو از اونا بدتری

جواب ندادم ولی هرچیو گفت نمیتونم تحمل کنم نشستم تو اتاقم دارم گریه میکنم این خالی کردن داره به من آس ...

تو فهمیده ای وروی خودت کنترل داری. مادره به خاطر زحماتیه که واست کشیده که نمیتونی انکار کنی ببخشش الان ناراحته هم به خودت وهم به اون زمان بده قربون شکلت دختر مهربان وفهمیده😘😘😘😘😘😘😘

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق