2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو دختر خودتم دیگه ... لابد انتظاری دیگه داری از خودت .. تربیت خودته مادر من

اخه بخدا با این سنم با یه پسرم حرف نزدم هرکی اومد ستم ردش کردم بخاطر ابرو الان بلند بلند داره همونارو به همه میگه

بخدا معلوم نیس دوستم ازدواج کرده چپ میره راست میره حرف بد میگه بهم ۲۰ سالمه میخاد منم ازدواج کنم

ای بابا بگو چته هولی شوهرم بدی ک چی بشه برم کلفتی مردم کنم تا وقتی تو مامانمی عیب نداشته رو میزنی تو روم هیچکس نمیاد خواستگاری 

اینجوری بگو بزار بره تو فکر😂

عزیزم مادرن دیگه  حرف مادر گله  هرکی نشنوه خله یکم صبر کن یه چندساعت دیگه درست میشه

حرمتارو شکوند بخدا سه ماهه اینطوریه نمیدونم مشکلش چیه ولی میگه دوستم عروسی کرده منم باید شوهر کنم تو ۲۰

ناراحته ازم شرایطمو سخت کرده من از صب تا شب جلو چشمشم نمیدونم از چی ناراحته ۲۰ سالمه مثل ترشیده ها ب ...

ببین من بچه همسن شما ندارم،،ولی احتمال میدم از مسیولیت زیادی خسته شده،،کمکش کن گاهی تو غذا درست کن,,خونه رو مرتب نمیکنی نریز حداقل،،اونم ادمه،،مامانتو مثل یه دختر همین خودت ببین،،فک کنم همینا مورد اختلاف باشه معمولا،،ک کلافه ش کرده،تپ دعوا هم ک حلوا خیرات نمیشه،هر چی از دهنش در اومدهه میگه،، اگه میتونی برو صداش کن بگو دقیقا خواسته ات از م چیه،،،۵تا خواسته اصلی ت ازم و تو برگه بنویس،بعد راجع بهش صحبت کن ید

من منم 

عزيزم قضيه را نصفه تعريف نكن

با عقل جور در نمياد تو دختر خوبي هستي و همش جلو چشمشي چرا به خاطر ازدواج يك دوست داره بي حرمتت ميكنه؟ خواستگاري داري كه اونا موافقن و تو مخالف؟ منتظر كسي هستي بياد خواستگاريت كه مامانت ميدونه؟ 

پیش بابام خاهرم برادم خردم کرد بچه بزرگم ولی کسی احتراممو نگه نمیداره

باهاشون جدی باش به روشون نخند اخم وتخم کن تا ازت حساب ببرن من اگه مامانم اینجور بهم بگه کتکش میزنم 

خدایا خیلی شکرت   

مامانتون عصبانی شده یه چیزی گفته شما به دل نگیرین و خدایی نکرده بهش بی احترامی نکنین و نگران آبروتونم نباشین صاحب آبرو خداس

انسانیت زمانی مُرد که حیوانات در تختخواب خوابیدند امــــا کودکی سر بر سنگ میگذارد تا بخوابد./ انسانیت زمانی مُرد که افرادی که ذره ای از انسانیت بویی نبرده اند هم مدعی طرفدار انسانیت شدند...