2821
2789
عنوان

چراخانواده شوهراینجورین

176 بازدید | 11 پست

سلام خیلی ناراحتم.مراسم عروسی من توتابستون .توزمستون همسرخانوادش رفتن تمام باغ ها شهرمون گشتن ویکی انتخاب کردن.بعدبه من گفتن بریم اونجا توهم تاییدش کن درصورتی که براخودشون اوکی شده بود.منم اعتمادکردم گفتم باشه قراردادبستن بیایدتابقیه اش بگم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه مقدارداخل تالاراحتیاج به ساخت داشت ک قرارشده بودتازمان ما درست شده باشه.دیزاین ک تومراسم بود همه قرارشدنزدیک مراسم بیایم واوکی کنیم 

چندروزپیش یه جای نزدیک سالن بودیم فردی ک معرف ماست اونجابودمن گفتم باهم بریم اونجا ببینیم مادرشوهرم گفت نه یه روزدیگ.

حالا امروزهمسرپیام دادداره میره سالن واسه کاراقراردادش‌.منم ناراحت شدم‌ .خدایش عروس حق این چیزا نداره یامن اشتباه میکنم بنطرتون بایدچکارکنم.

همه چی تاحالاخودش خریده ک قراربوده باباش بخره. بجاش عروس باباش گردن گرفته ‌.

خب اگه باباش میده نمیشه گفت چرا اینجا چرا اونجا!!
هرچند بهتر بود نظر شمارم لحاظ میکردن 

خب اگه باباش میده نمیشه گفت چرا اینجا چرا اونجا!! هرچند بهتر بود نظر شمارم لحاظ میکردن 

مشکل اینک اصلا باباش نرفته‌.مامانش وخودش رفتن‌.

منم مهم نبودنظربدم ولی نبردنم یه حس بدی میده هیچ میشه ادم

2825
2823
2791
2779
2792