2777
2789

من خودم تو عقدم اوایل خیلی خوب بود بعدش چند ماه رابطمو قطع کردم خیلی اذیت میشدم سه ماه کامل ندیدمشون یکی بهم گفت تو نی نی سایت الان بالخره میخوان عروسی بگیرن باید هاشونو داشته باشی الان رابطم با همشون اوکیه میرم اونجا خونه مادر شوهرم وایمیستم خیلی تحویلم میگیرن به نظرم درستش همینه شما رابطتون چجوریه و به نظرتون بهتره که چجوری باشه؟ 😁

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

اینم نا گفته نماند از وقتی با خانوادش خوب شدم شوهرمو بیشتر میبینم و اونم رفتارش خیلی بهتر شده🤩

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطم خوبه. خیلی معمولی مث ادمای دیگه. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

نه مثل اول عقدت..نه مثل قطع رابطه ت

حد وسطش

رفت و آمد کن احترام بذار در حد معقول و منطقی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خوبه

با احترام و تقریبا رسمی البته با خواهرشوهرم و برادرشوهرم نه با اونا صمیمیم با بقبه رسمی

با دعوت میان و میرم

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
مهمترین اصلش اینه که کنارشون زندگی نکنی

از بخت بد باید اینکارو کنم😂

من ۶ماه نامزد کردم ب دوتا خواهراش پیام زدم ک مراقب خودشون باشن واسه کرونا و احوال پرسی خوندن جوابمو ندادن...

مادرشم گ خوبه دوبارم تلفنی بهم زنگیده حالمودپرسیده

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

جوری رفتار نکن انتظارشون بزنه بالا دوری و دوستی

منم ۳ماهه ریختشون رو ندیدم کلا یسالم هست مادرشوهر و پدرشوهر رو ندیدم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

کلا در هر چیزی متعادل باش

حضرت علی میگه نادان رو همیشه در دو حالت هست یا افراط یا تفریط

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
نه مثل اول عقدت..نه مثل قطع رابطه ت حد وسطش رفت و آمد کن احترام بذار در حد معقول و منطقی

دقیقا درستش همینه ولی میدونی خیلی بهم احترام میزارن منم میمونم تو رو در ایسی صمیمی میشم😂