2777
2789
عنوان

حاملگی توی عقد

579 بازدید | 46 پست

دوستم توی عقد هستش و میخواد جدا بشه. شوهرش فوق العاده بی مسئولیته و تا زنش حرف میزنه کتکش میزنه. وقتی فهمید زنش قصد جدایی داره، یکماه تو خونه مامانش( مامان پسره) زندانیش کرد و باردارش کرد. وقتی مطمئن شد که بارداره گذاشتش خونه ی باباش و گفت اگه میتونی حالا جداشو. بعد یک هفته دوستم یواشکی رفت با قرص 

سقط کرد( تو پنج هفتگی). الان پدر و مادر دوستم بیرونش کردن که آه بچه میگیرتت و این حرفا. سر این موضوع خیلی اذیتش میکنن. نظر شما چیه؟باید نگهش میداشت یعنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جا دوستت بودم خودمو میذاشتم زیر ماشین!آدم اینقد بدبخت آخه

یکی به فکرش نیست.

سرکاریه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دوستت  چرا گذاشت پسره حاملش کنه با اون وضعیت ؟؟

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..
بابا ننه دختره تو این ماه سراغ دخترمون رو نمیگرفتن؟؟ 

والا فک کنم اونا به پسره گفتن برو باردارش کن🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه بخدا. خانوادش  ده تا بچه اوردن همشونم فقط رد کردن که برن

جدا شه بره خودش کار کنه زندگی کنه

نگفته سقط کردم. دعوا کردن، گفته بخاطر کتک های شوهرم سقط شده

ایول چه زرنگ💪