2777
2789
عنوان

حاملگی توی عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حامله اش کرد چیه عزیزم

همینطور که رفت قرص سقط گرفت میتونس قرص ضد بارداریم بگیره بخوره که باردار نشه فک نمیکنم زن انقد موجود ذلیل و ضعیفی باشه 

بعدشم همون مامان بابایی که انداختنش بیرون از خونه چجوری یکماه به زندانی بودن دخترشون که عقدم هس اعتراضی نداشتن

خیلی دور از واقعیته

طلاقش نمیده. میگه بازم باردارت میکنم. باباشم میگه هرچی شوهر بگه باید گوش بده آدم

چه بابای احمق و بی غیرتی داره .

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..
حامله اش کرد چیه عزیزم همینطور که رفت قرص سقط گرفت میتونس قرص ضد بارداریم بگیره بخوره که باردار نشه ...

عزیزم شبش خونه ی ما بود، مادر شوهره زنگ زد که بیا خونه ی ما. پاشد رفت. شبش دعواشون میشه و شوهرش بعد یکم آروم شدن، میاد رابطه برقرار میکنه و میگه حواسم هست ولی نبوده.( الان میگه قصدا کردم که بخاطر بچه بمونی) و یکماه بعدش نمیزاره از خونه بره بیرون تا مطمئن بشه جای بچه سفت شده. بعدش میگه برو خونتون تا عروسی کنیم و دوستم تا میاد و کاراشو انجام میده میشه ۵ هفته و سقطش میکنه.

هیچکس پشتش نیست. همه میگن عروسی کن برو. طرز فکر خانوادش بشدت مرد سالاره

اشتباهه محضه اگر الان تنهاست بعد از عروسي و بچه دارشدن تنهاتر ميشه و با انگ. زن مطلقه برميگرده

بخدا قسم جداييي فاجعه نيستتتتتتتت اما ازدواج غلط فاجعستتتتت

بهش بگو فوقش تو خونه بابات تو سري ميخوري اما تو خونه اونمرد تحقير كتك توهين بيچارگي واي

>*
اشتباهه محضه اگر الان تنهاست بعد از عروسي و بچه دارشدن تنهاتر ميشه و با انگ. زن مطلقه برميگرده ب ...

خودشم داره بال بال میزنه که طلاقشو بگیره. ولی شوهرش میگه بمیری هم طلاقت نمیدم. الان دنبال جاییه که بره خودشو قایم کنه چندماهی. ولی نه پول داره نه هیچی

خودشم داره بال بال میزنه که طلاقشو بگیره. ولی شوهرش میگه بمیری هم طلاقت نمیدم. الان دنبال جاییه که ب ...

خودشو قايم كنه كه  شوهرش عدم تمكين بگيره  مهرشو نده زنشم كرده بايد با يه وكيل مشورت كنه

>*