2777
2789
عنوان

فکر کنم دیگه هیچوقت خوب نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3806 بازدید | 43 پست
عزیزم قرص دمیترون‌نمیخوری؟؟ منم دارم تو ماه سه مرررردم،تنقیه،شیاف...چه دردایی که نکشیدم اما قرصای ...

دقیقا دقیقا ..من هم دمیترون خوردم آخ اخ

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
ایشالا بعد از زایمان خوب میشی،ولی خاله من عمل کرد خوبه خوب شده. جنسیت نی نی چیه؟

پسره....

بخدا حاضرم هرکاری بکنم ولی خوب شم

دیروز دکترم دعوام کرد گفت اصلا وزنت خوب نیست باید غذا بخوری! من اصلا از غذا خوردن وحشت دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب درد نباشه که مشکلی نیست. احتمالا شما هموروئید دارید. شقاق بدون درد نمیشه که....زخمه دیگه

کوهان شتر بگیر روغنش بگیر بزن به زخم مقعد ...کپسول ویتامین ای باز کن بزن روش

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
منم دارم باهاش ساختم غذامم عوض نکردم دارم میسوزمو میسازم چون عمل جواب نمیده فقط مراقب باش بزرگترو شد ...

آخه چطوری میشه با این درد دائمی کنار اومد؟؟؟ من هم تو دسشویی درد دارم همه بقیه مدت روز

زندگیم فلج شده بخدا

خب درد نباشه که مشکلی نیست. احتمالا شما هموروئید دارید. شقاق بدون درد نمیشه که....زخمه دیگه

فکر کردم همورئید میگین من اولش بادرد وخونریزی بود ولی بعد کم کم دردش رفت شیاف میزدم خیلی تاثیر داشت

استاتر نه اسهال نه یبوست نباید داشته باشی ...مرتب زخم چرب کن ..از توالت فرنگی استفاده کن ....یه اجر خوب گرم کن بشین روش ...

بعداز زایمانم اینجوری شدم دوبار عمل کردم تا افسردگی پیش رفتم هی دارو ودکتر تا بعد از دومین عملم الان ...

تروخدا دکترتو بهم معرفی کن اگر راضی بودی . من تا حالا 2-3 تا دکتر رفتم انگار نه انگار

من پنج ساله درگیرم

آبجی منم در گیر بود 

بعد بهش گفته بودن کلاهک بادمجون خشک کن پودرش کن، ببخشید بریز تو مقعدت خوب میشه می گفت عالی بود 

دوتا از جاریامم در گیر بودن اونا کلاهک خشک شده بادمجون دود میدادن به مقعدشون

من شیعم،حیدر آقامه  
تروخدا دکترتو بهم معرفی کن اگر راضی بودی . من تا حالا 2-3 تا دکتر رفتم انگار نه انگار

پماد دکتر بهت نداد ؟ پماد رکتول عالیه

اسی چی هست نفهمیدم 

با عرض معذرت

شقاق زخم مقعده و از داخلم هست یعنی از بیرون هیچی نمیبینید ولی موقع دفع انگار شیشه دفع میکنید. با هموروئید یا بواسیر فرق داره. اونا بیرون زدگی هستند. 

نباید بذارید یبوست طولانی مدت بگیرید 

من قبل از اینکه دچار این مرض کوفتی بشم اصلا خبرم نداشتم یبوست دارم!!!!!ممکن بود دیر به دیر برم دسشویی ولی دفع سخت نداشتم! یهو نمیدونم چی شد

صبح ناشتا خاکشیر اب آبروریزی بخور .... فقط روغن زیتون استفاده کن ...کاهو بخور ..برنج هندی اصلا نخور ...آلو و انجیر تو اب خیس کن بخور

عزیزم قرص دمیترون‌نمیخوری؟؟ منم دارم تو ماه سه مرررردم،تنقیه،شیاف...چه دردایی که نکشیدم اما قرصای ...

نه نمیخورم دمیترون.

بخدا اگر رژیم روزانه غذایی منوببینی باور نمیکنی! همش کاهو و خیار و میوه 

نه برنج نه نون سفید نه ماکارونی نه شیرنی نه لبنیات  اصلا یبوست ندارم ولی زخمای لعنتی خوب نمیشن

روزی 15 لیوان آب میخورم

2 ساعت راه میرم

کاری نمونده نکرده باشم.

پسره.... بخدا حاضرم هرکاری بکنم ولی خوب شم دیروز دکترم دعوام کرد گفت اصلا وزنت خوب نیست باید غذا ب ...

تو چایی گلاب بریز خیلی کم،رو غذا روغن زیتون بریز،لواشک و انجیر خشک زیاد بخور،اب هم زیاد بخور.به خودت نرسی بچه هم وزن نمیگیره ها،اش و سوپ همیشه بخور،کلم سفید و کباب بخور تا بچه وزن بگیره،پیاده روی هم خوبه