2777
2789

شما هم اگه پیام جالبی دارین به اشتراک بذارین❤️🌹

وقتی مامانم میگه نهار همون غذای دیروزه

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

الکی هزینه می‌کنید میرید ایرانگردی

که چی بشه؟

یه صب تا شب بشینید استوریا

اینستاگرام  ببینید

من خودم دیشب متل قو بودم

الانم کیش😐😂

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

‏این "زنش میدیم آدم میشه" عجیب ترین رسمیه که تو ایران تاحالا وجود داشته‌

حالا اگه اون دختر رو هم شوهر داده باشن تا آدم شه چی؟😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شدیدا معتقدم کسی که ایران را جهان سوم خوانده...

تا سه بیشتر بلد نبوده بشماره! 😐😂‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

واتسپ در زمینه‌ی پاک کردن پیاما،

مثل این بچه کوچیکاس که بهش گفتن بگو بابام خونه نیس،

اونم نه میذاره و نه برمیداره،

میگه بابام میگه که بگو بابام خونه نیس

🔴 ۱۵ هزار قبر برای بحران های احتمالی آماده کرده ایم

عطایی مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران:

شهرداری تهران به منظور واکنش مناسب در برابر بحران‌های احتمالی نظیر زلزله در قطعه‌ای مجزا ۱۵ هزار قبر اضطراری را آماده کرده و روزانه نیز ۱۰ هزار قبر آماده داریم که در کنار قبرهای اضطراری در مواقع ضروری می‌توانند کمک حائز اهمیتی باشند.

🔹۲۰۰۰ دستگاه آمبولانس را تجهیز کرده‌ایم و ۱۰۰ سوله بحران نیز در تهران برای مواقع اضطراری وجود دارد./ایسنا

حواستون باشه قبر هم آماده شده دیگه برامون ؛)))

‏رامبد جوان و ناصر محمدخانی الان دارن طرح ازدواج اجباری رو میخونن و به این فکر میکنن که به عنوان محتکر دستگیرشون میکنن یا به عنوان کارآفرین تشویق؟

‏خورشید گرامی شما ۸۰٪ از حجم افتاب خود را در این تابستان استفاده کرده‌ اید دیگر کافیست.

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اگه این خونه‌‌س پس اونی که ما توش زندگی میکنیم چیه

داداشم تصادف کرد و پاش آسیب دید، خیلی روغن گیاهی و شیمیایی میزد ب پاش  بعد رفتیم پزشک قانونی ک پاشو معاینه کنن از بس پاش بو میداد بهش گفتم الان تشخیصشون این میشه ک پات گندیده و باید بندازی    

ابن سینا هم مردم آزاری داشته، 😐

اسم کتاب فلسفیش رو گذاشته شفا، 😳

اسم کتاب پزشکیش رو گذاشته قانون، 🤔

قاعدتا باید برعکس بود اسماش!😏😁

‏-بسه دیگه راجبش حرف نزنیم

(۲۰ثانیه بعد)

-بعد میدونی از چی بیشتر از همه حرصم میگیره؟

تو سخنرانی میگفت خدایا مسئولین ما رو حفظ بفرما...

بعدش میگفت خدایا ریشه فساد رو نابود بفرما

خوب الان خدا دومی رو اوکی کنه اولی که به فنا میره😆😆😆

عکس بابای آرات رو به مادربزرگم نشون دادم گفتم اینو میشناسی؟؟

گفت: الهی قمشه ای

گفتم نه بابا الهی قمشه ای نیست ننه

دندون مصنوعیاشو گذاشت گفت الهی گمشه این بدم میاد ازش